Djevojka otvoreno o romantici koje više nema

'Ne želim danima čekati i nadati se da će mi poslati SMS poruku ili napisati o meni nešto na društvenim mrežama. Želim da me nazove'


100posto
18.08.2019.12:00
'Ne želim danima čekati i nadati se da će mi poslati SMS poruku ili napisati o meni nešto na društvenim mrežama. Želim da me nazove'
IStock

sažeto

Ne želim puno poklona, ne treba mi status veze na Facebooku... Želim nekoga zbog koga se neću preispitivati voli li me i želi li biti sa mnom, piše mlada žena


100posto
18.08.2019.12:00

Vrhunac romantike postala je objava veze na društvenoj mreži, a svi kao da smo zaboravili na nježne poruke napisane rukom i ubačene u poštanski sandučić naše simpatije.

Jedna djevojka kaže da žudi za staromodnom ljubavi, a svoje je želje napisala u pismu koje je objavio srpski Cosmopolitan.

"Želim staromodnu ljubav u kojoj stvari idu polagano, gdje ne skačemo odmah u najveću brzinu.

Želim da me on pozove na pravi sastanak, a ne u neobavezni izlazak. Želim provoditi sate spremajući se i plešući u sobi s prijateljicama. Želim da on dođe po mene i da imam leptiriće u trbuhu dok idem prema njegovom automobilu.

Ne želim danima čekati i nadati se da će mi poslati SMS poruku ili napisati o meni nešto na društvenim mrežama. Želim da me nazove, želim čuti njegov glas. Ne želim igrice, ne želim pravila, želim iskrenost.

Ako sve prođe dobro i on se javi, želim staromodnu ljubav. Želim da dođe i iznenadi me cvijećem i želim da mi pridrži vrata jer se to tako radi. Ne želim puno poklona, ne treba mi status veze na Facebooku... Želim nekoga zbog koga se neću preispitivati voli li me i želi li biti sa mnom.

Želim sjediti s njim u restoranu i ozbiljno razgovarati o važnim stvarima. Ne želim slušati tračeve niti pričati o najnovijim trendovima. Želim razgovarati o životu i otkud dolazimo.

Želim ga slušati dok sjedi preko puta mene i želim da i on mene tako sluša. Ne želim se natjecati za pažnju s njegovim pametnim telefonom.

Želim da kasnije idemo u šetnju, jer je večera prošla jako dobro. Želim hodati pod uličnim svjetlima, smijati se i biti puna nade. Želim da me odveze kući i otprati do ulaznih vrata. Želim osjetiti onu nervozu i uzbuđenje oko toga hoće li me možda poljubiti prije odlaska, ili ćemo neočekivano provesti noć zajedno i odmah se ubaciti u veću brzinu.

Ali više od svega ovoga, želim da stvarno kaže ono što misli kad me doveze. Želim da stvarno to i misli ako kaže da će me nazvati ili da ćemo se vidjeti opet.

Želim da mi donese nešto kad sam bolesna. Želim nekoga tko će planirati izlete o kojima ja neću ništa znati. Želim nekoga tko će raditi romantične sitnice za mene jer su te sitnice najvažnije.

Želim nekoga tko će se boriti za nas kad stvari postanu teške, a ne otići. Želim nekoga s kim mogu razgovarati o našim problemima.

Želim nekoga tko se neće samo dići i otići jer su problemi neizbježni, ali uvijek se može naći rješenje.

I osim svih želja koje imam, imam puno ljubavi u sebi koju želim dati.

Želim mu napraviti jutarnju kavu i doručak. Želim ga iznenaditi romantičnim gestama, jednako kao što želim da ih i on čini za mene. Želim se brinuti o njemu kad je bolestan. Želim mu pisati porukice na papiru i zvati ga kad nije kraj mene. Želim raditi još mnogo toga za njega, i više nego što očekujem da on radi za mene.

Želim nekoga tko želi ljubav kakvu su imali naši bake i djedovi, jer – ono što sam od njih naučila je – da su oni uspjeli".

ljubav

ljubavne veze

romantika

staromodna ljubav

newsletter

Prijavite se na Newsletter