Ima li Batman penis i koje je veličine?

Ne 'cure' samo starletama slike genitalija u javnost. Donosimo detaljni pregled situacije u gaćama stripovskih superheroja


Robin Mikulić
23.01.2019.12:00
Ne 'cure' samo starletama slike genitalija u javnost. Donosimo detaljni pregled situacije u gaćama stripovskih superheroja
iStock

sažeto

Nakon što je objavljen Batmanov dickpic internet je poludio. Evo što su stručnjaci rekli o penisima superjunaka


Robin Mikulić
23.01.2019.12:00

Nedavno je ponuđen odgovor, ili bolje rečeno slika, na jedno od vječnih pitanja čovječanstva - Ima li Batman penis i koje je veličine? Malo je reći da je Internet poludio na taj nesvakidašnji, ali dugo očekivani povijesni trenutak. I ne samo da taj možda i najpoznatiji superheroj ima penis, već je i obrezan.

No, koga bi to zapravo moglo začuditi kad se u obzir uzme činjenica da je Bruce Wayne Amerikanac, a poznato je da je oko 90 posto njih obrezano.

Sličnu situaciju u gaćama dijeli i njegov žestoki suparnik, legendarni psihopat poznatiji kao Joker. No on, za razliku o antropomorfnog šišmiša, ne dijeli jednaku zahvalnost prema društvu koje ga je lišilo odluke da sam odluči što će sa svojom kožicom.

Ja nisam stručnjak kad su stripovi u pitanju pa biste možda zaključili da moj sud nema nikakvu težinu, s dobrim pravom, ali zato kolegica iz Vicea godinama o tome razmišlja. Štoviše, kako kaže, provela je mnoge besane noći lamentirajući sa svojim dečkom o toj u meinstreamu rijetko zastupljenoj temi. Pa evo što stručnjakinja misli o svakom od superherojskih penisa.

Batman

Vidjeli ste čovjekove dragulje. Nema nikakve tajne. Velik je i obrezan.

Superman

Budući da je riječ o vanzemaljcu koji je na Zemlju došao kao već gotov paket i s obzirom na činjenicu da mu se ne može fizički naškoditi ničime osim kriptonitom, malo je vjerojatno da je obrezan.

Tko zna, možda su njegovi zemaljski roditelji svojedobno ipak pokušali malog Clarka prilagoditi većini, ali sve i da jesu, bez skalpela od kriptonita, epski su fejlali.

Robin

Moj imenjak. Stručnjakinja je uvjerena da je Robin, baš kao i njegov ljubavnik (dobro, to sam izmislio iako se radi o teoriji koja ima pristojno sljedbeništvo među fanovima), obrezan. 

Njezin dečko, stručnjak broj dva, o tome ima nešto detaljniju priču. On, naime, misli da je Robin obrezan tek u odrasloj dobi zato što su mu roditelji bili hipijevski cirkusanti koji nisu marili za društvene standarde. Auč.

Aquaman

Kožica je kao peraje, pomaže ovom morskom junaku da plovi oceanom, i stoga je naš dragi Aquaman i dalje neobrezan.

The Flash

U Ligi pravde, Barry Allen predstavlja sebe Beamanu kao "pristojnog židovskog momka", tako da slobodno možemo pretpostaviti da je obrezan.

Cyborg

Nope. Izgleda da ništa od genitalija u ovom slučaju.

Captain America

Kao što smo rekli. Statistika nije na strani Amerikanaca kad je obrezivanje, odnosno neobrezivanje, u pitanju. Kao najveći među svim Amerima, ovaj superjunak zasigurno nema problema s navlačenjem prepucija preko glavića.

Spiderman

Obični momak iz Queensa. Što mislite? Obrezan je i ne pada mu čak na pamet niti razmišljati o tome.

Iron Man

Kao sin proizvođača oružja Tony Stark je odrastao u bogatoj američkoj obitelji. Njegov je penis kraći za kožicu.

Thor

Em je bog, em je Europljanin. Mi s ove strane Atlantskog oceana svoje pimpeke volimo onakve kakve ih je majka priroda napravila. Netaknute.

Hulk

Bruce Banner našoj stručnjakini izgleda kao obrezan tip, ali si postavlja pitanje ima li Hulk istu kiflu kao Bruce. Pozeleni li mu i poraste kita prilikom transformacije i ima li Hulk uopće patlidžana? 

Prema bonus materijali na DVD-u Avengersa , "Napravili su model svih dijelova tijela Hulka, osim jednog. ’Kadaje došla maketa, izgledala je kao Barbika’, kaže Jason Smith“. Ali 2014, Mark Ruffalo je prokomentirao kako bi Hulk upražnjavao seks, i rekao, „Baš kao i svi ostali, samo mnogo veće. Počne zelen, a onda se na kraju vrati u ljudski oblik, prirodnim putem. Poraste, a onda se smanji."

Ali intervjui nisu kanon. Nažalost. Usprkos onome što kaže Ruffalo,  naša stručnjakinja ima osjećaj da Hulk nema genitaliju

Doctor Strange

Prepucij netaknut, zasigurno. Tko bi vjerovao ičemu što kaže jedan neobrezani čarobnjak?

Vision

Vision je sam napravo svoje tijelo, i po onome što se može zaključiti na temelju njegove veze s Grimiznom Vešticom, najvjerojatnije ima intimne dijelove, ali čak iako je odlučio sebi napraviti penis bez kožice, nikada nije obrezan – uvjerena je stručnjakinja za penise superjunaka.

The Thing

Kanon kaže da je ovaj junak židov. Zaključite sami.

seks

afera

penis

Batman

Spiderman

strip

dickpic

robin

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter