bila je propovjednica slobodne ljubavi

Nazivala se 'serijskom ljubavnicom'. Spavala je s više od 80 oženjenih muškaraca, a onda je sve ostavila zbog jednog. Iznenadili biste se zašto je to učinila


100posto
15.10.2019.19:00
Nazivala se 'serijskom ljubavnicom'. Spavala je s više od 80 oženjenih muškaraca, a onda je sve ostavila zbog jednog. Iznenadili biste se zašto je to učinila
Louise Van Der Velde / Facebook / Screenshot

sažeto

'Na moj vlastiti užas, počele su mi nedostajati sve one svakodnevne stvari iz normalnih veza', priznala je britanska 'sekspertica'


100posto
15.10.2019.19:00

Louise Van Der Velde je bila poznata kao propovjednica poliamorije ili, hrvatski rečeno, višeljublja. Britanska 'sekspertica' imala je otvoreni brak sa svojim suprugom Stephenom, a kad je on preminuo nastavila je eksperimentirati s više partnera.

Također, i druge je ohrabrivala na otvorene veze, priznala je kako nije imala nikakvu grižnju savjesti kad bi spavala s oženjenim muškarcima. Prema njezinoj računici, više od 80 oženjenih muškaraca dijelilo je postelju s njom.

Nedostajale su joj svakodnevne stvari

No, unatoč svojim anti-monogamnim stavovima, danas 45-godišnja Louise – na svojoj užas – upala je u takvu vezu. Nakon punih petnaest godina.

"Na moj vlastiti užas, počele su mi nedostajati sve one svakodnevne stvari iz 'normalnih' veza, kao što su zajedničko kuhanje, obilaženje dućana, odlazak u kino ili ustajanje pored nekoga koga voliš", ispričala je novinaru Suna.

"I sama sam ostala iznenađena. U konačnici, provela sam 15 godina uživajući i propovijedajući poliamoriju."

Sve je promjenio 12 godina mlađi dečko

Njezino mišljenje promijenio je 33-godišnji muškarac Matthew. Sve je počelo poslovnim razgovorom, a kad su shvatili da postoji kemija našli su se u hotelskom lobiju gdje su satima razgovarali.

Trebalo je samo tjedan dana da objave zaruke. Da se ne radio hiru pokazuje i to što su zajedno već osam mjeseci, a na iznenađenje vlastitih obitelji za veljaču su najavili vjenčanje.

Za kraj je sačuvala i patetičnu poruku:

"Naše osmomjesečno putovanje naučilo nas je da ljubav može pobijediti sve."

ljubavnica

poliamorija

otvoreni brak

višeljublje

newsletter

Prijavite se na Newsletter