FOTO: 'Srce mi je lupalo, a noge klecale'

Najseksi par Instagrama oduševljen Splitom, mladić je unatoč opasnosti prošetao po rubu zvonika Sv. Duje


100posto
12.05.2018.14:25
Najseksi par Instagrama oduševljen Splitom, mladić je unatoč opasnosti prošetao po rubu zvonika Sv. Duje
Instagram

sažeto

Australac i Njemica su se zaljubili prije dvije godine i otad putuju svijetom. Obišli su 22 zemlje, a jedna od njih je i Hrvatska


100posto
12.05.2018.14:25

Australac Jake Snowden i Njemica Marie Ferling upoznali su se prije dvije godine na Tajlandu te se odmah zaljubili. 

Nakon nekoliko prekrasnih zajedničkih dana, krenuli su svatko svojim putem prema prvotnom planu - on u Kambodžu, a ona u Vijetnam. Kad je Jake shvatio da ju želi ponovno vidjeti, dva sata kasnije je već bio u autobusu na putu prema Vijetnamu.

Mladi par otad je u 22 mjeseca proputovao 22 zemlje, a njihove objave na Instagramu prati gotovo 100.000 ljudi. Bili su i u Hrvatskoj i oduševljeni su.

Posjetili su slapove Krke, a bili su i Split gdje je Jake hodao po rubu zvonika na katedrali Sv. Duje. To je jedna od atraktivnijih tamošnjih lokacija, ali i jedna od najopasnijih. Do vrha se penje stepenicama, a tamo se pruža spektakularan pogleda na cijeli grad.

No, kako obična pozicija ispod zvona nije dovoljna za dobru fotografiju, neki posjetitelji imaju potrebu iskoračiti na neograđeni dio zidića. Tako je i Jake, zbog čega njegova draga nije bila presretna.

"Srce mi je lupalo, a noge klecale, ali on kaže da je pogled vrijedan opasnosti. Izluđuje me ponekad", napisala je mlada Njemica. 

Split

turisti

zvonik Svetog Duje

Najseksi par Instagrama

newsletter

Prijavite se na Newsletter