Spavalice na aparatima, doslovno

Najbolji posao je u Nasi, spavate 70 dana i zaradite hrpu para


100posto
16.09.2018.14:00
Najbolji posao je u Nasi, spavate 70 dana i zaradite hrpu para
Profimedia

sažeto

Za 70 dana ležanja Nasa daje preko 100 tisuća kuna


100posto
16.09.2018.14:00

Ako je opis vašeg idealnog posla zmija - ležiš, a ideš, svanuo je vaš sretan dan. Upravo se otvorilo jedno radno mjesto na kojem se traži upravo to. Nasa traži zaposlenika kome bi platila oko 106.000 kuna da spava 70 dana. Žele istražiti kako se ljudsko tijelo prilagođava bestežinskom stanju u 'odmaranju u krevetu' javlja Metro.

Da to zvuči prilično jednostavno, ali da dobijete perspektivu što se očekuje od novog 'pokusnog kunića' u Nasinom istraživanju morate znati sljedeće. Sudionici moraju živjeti, jesti, tuširati se u istom položaju, kako bi otkrili što to čini našem kardiovaskularnom sustavu, kako će se ono prilagoditi u 'svemirskim' uvjetima.

Nasa želi pratiti vaše tijelo. Ne brinite, bit ćete u sigurnim rukama. Često rade pokuse s ljudima kako bi prikupili informacije. Rezultati koje dobiju pomoći će u razvijenju protumjera koji zatim pomažu astronautima u svemirskim misijama, kao i nama smrtnicima koji cijeli život provedemo na Zemlji. Tako da ćete učiniti dobro djelo i zaraditi preko 100 tisućica kuna. Ne možete izgubiti ništa, osim malo društvenog života.

posao

NASA

svemir

spavanje

newsletter

Prijavite se na Newsletter