VIDEO: Razuzdani godišnji

Na internetu se pojavio urnebesni video golih Australaca kako skuterom ulijeću u bazen. Sada ih je malo sram


Mia Mitrović
25.11.2019.19:00
Na internetu se pojavio urnebesni video golih Australaca kako skuterom ulijeću u bazen. Sada ih je malo sram
Screenshot

sažeto

Indonezija ima veliki problem s pijanim australskim turistima, a ovoga je puta reagirao i guverner


Mia Mitrović
25.11.2019.19:00

Razuzdani Australac privukao je neželjenu pozornost nakon što je postao na društvene mreže video u kojem on i njegov sunarodnjak na Baliju u prilično veselom stanju goli kao od majke rođeni mopedom ulijeću u bazen. 

inače, zbog svoje razuzdanosti, Australci nisu baš omiljeni turisti u Indoneziji, a razloge najbolje ilustrira ovaj slučaj. Međutim, 23-godišnjag iz Pertha koji se svojom pijanom glupošću pohvalio na društvenim mrežama i zaradio tisuće reakcija, tvrdi da svojim manevrnom nije imao namjeru uvrijediti lokalno stanovništvo. 

Razlog je alkohol 

Iako je nekim čudom skuter sa snimke preživio incident, većina Indonežana u komentarima nije bila presretna zbog snimke. 

"Sramotno i nepotrebno", napisao je jedan korisnik, a drugi su ga podržali. 

Autor snimke na kritike se očitovao izjavom u Australskim medijima. 

"Razlog zbog kojeg sam ovo učinio je alkohol. Uopće me nije briga što neki misle da sam djetinjast. Samo ne želim da ljudi misle da ne poštujem lokalno stanovništvo na Baliju uništavanjem iznajmljenog skutera jer to nije točno", kazao je Australac te dodao da na Bali dolazi svake godine i tamo provodi četiri mjeseca godišnjeg odmora. Skuter kojim je nag uletio u bazen, dodaje, u njegovom je vlasništvu. 

nakon incidenta guverner indonezijskog otoka Balija upozorio je Australce da će ih ubuduće izbaciti iz zemlje ako se budu upuštali u slične avanture. 

"ne trebaju nam takvi turisti na Baliju. Turizmu treba više i reda, a posjetitelji koji dolaze morali bi poštivati etičke standarde. Neka svi ovo smatraju upozorenjem", kazao je guverner Wayan Koster. 

Sporni videot možete pogledati ovdje . 

turizam

barbarizam

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter