Foto: Prizor koji steže srce

Na dan njihova vjenčanja došla je u bijeloj haljini, slomila se i plakala na njegovom grobu


100posto
09.10.2018.17:00
Na dan njihova vjenčanja došla je u bijeloj haljini, slomila se i plakala na njegovom grobu
Facebook

sažeto

Nesuđena mladenka nije zaboravila na poginulog zaručnika i na dan njihova vjenčanja došla mu je na grob


100posto
09.10.2018.17:00

Prizor mladenke u vjenčanici kako rida na grobu i grli hladan mramor sigurno nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Priča iza te fotografije još je tužnija od same slike. To je trebao biti njezin najsretniji dan u životu, a bio je jedan od sigurno najtužnijih. Kendall James Murphy bio je vatrogasac, koji je poginuo na zadatku 2017., njegov je kolega izazvao sudar s vatrogasnim vozilom u kojem su se vozili. Kendall je iza sebe ostavio zaručnicu Jessica Padgett, s kojom se trebao vjenčati ove jeseni.

Na dan kada je mladi par zakazao svadbu Jessica je otišla na njegov grob gdje je pozirala za Loving Life Photography pored njegova spomenika i zajedno s njegovim čizmama i vatrogasnim odijelom. Bila je okružena njihovim dragim ljudima koji su trebali doći na svadbu. "Učinila je da slomljeno izgleda lijepo i jako da izgleda nepobjedivo. Hodala je s cijelim svemirom na leđima i učinila da izgleda kao par krila", napisao je fotograf.

Facebook

Jessica na obilježavanje njihove nikad održane svadbe nije išla sama, poduprlo ju je mnogo ljudi, uključujući njenu kumu i njegovog kuma. Oboje su održali govor na grobu. Kendalla su vatrogasci opisali kao 'nesebičnog božjeg čovjeka koji je volio provoditi vrijeme s obitelji i prijateljima' piše Metro.

Mladić je poginuo kada je zajedno s kolegama odjurio na dojavu o osobi koja je zapela u automobilu nakon nesreće. Poginuo je zbog svog kolege koji je vozio vatrogasni kamion, a imao je alkohol u krvi. Imao je tada 27 godina.

Facebook

Facebook

Facebook

Facebook

Facebook

Facebook

ljubav

smrt

vjenčanje

veza

vatrogasac

newsletter

Prijavite se na Newsletter