Barbara vodi dvostruki život

Muža policajca sam prevarila prve bračne noći, a onda sam odlučila unovčiti svoju glad za seksom


100posto
27.03.2019.12:00
Muža policajca sam prevarila prve bračne noći, a onda sam odlučila unovčiti svoju glad za seksom
Profimedia

sažeto

Mlada Srpkinja bavi se prostitucijom, a obitelj misli da zarađuje kao konobarica


100posto
27.03.2019.12:00

Barbara je naizgled obična 30-godišnjakinja iz Vranja, visoka i privlačna. No, ima nešto što ju razlikuje od vršnjakinja – ona se bavi ‘najstarijim zanatom na svijetu’.

Kaže da to radi zato što voli seks i novac. U spovijesti koju je objavio vranjski OK ispričala je detalje svog neobičnog zanimanja.

"Prvo ljubavno iskustvo, s jednim gradskim krimosom bilo je nezaboravno. Osjetila sam da bez muškarca i seksa ne mogu izdržati duže vrijeme", prenosi Kurir.

Kada su počela prva ogovaranja susjeda i česte svađe s majkom zbog toga što je bila na lošem glasu, odlučila se udati.

Naletio je mladi policajac, tek se doselio iz Sremske Kamenice, zaljubio se kao magarac, navukla sam ga na kvalitetan seks i nakon dva tjedna predložio mi je brak.

Napravili su svadbu pod šatorom koja je trajala dva dana.

"Tijekom svadbene večeri za oko mi je zapeo jedan od policajaca, kolega mog supruga. Fiksirali smo se pogledima još u crkvi. I dok je suprug ostao piti s društvom, ja sam pod izgovorom da mi nije dobro otišla spavati. Svekrva me je ispratila do sobe, poljubila u obraz i zaključala. Ostavila sam otvoren prozor. Nije prošlo ni pet minuta, eto zgodnog policajca. Plav, dlakav… Seks je bio fantastičan. Imala sam dojam da me nije skidao s plafona. Nije bilo sretnije žene od mene", opisuje ona ‘prvu bračnu noć’.

Suprug je ubrzo dobio premještaj u Niš pa su se preselili. Često je bio na terenu, a nju je apstiniranje od seksa ubijalo. Ubrzo je rodila dijete, ali odlučila ja ostaviti supruga i vratiti se roditeljima.  

Počela je konobariti.  

Plaća nije bila neka, sto eura, ali bolje išta nego ništa, razmišljala sam. Najviše su dolazili oženjeni, i razvedeni, stariji muškarci koji su voljeli popiti. Bilo je interesantno, udvarali su mi se, častili me pićem, ostavljali dobre napojnice.

Vlasnica kafića uskoro joj je otvoreno ponudila ‘da radi dodatno za nju’.

"Ja ću ti nabavljati mušterije, a za uzvrat ću ti plaćati 200 eura", rekla joj je gazdarica.

Barbara je pristala. Radila je tako godinu dana. Usluga je bila vremenski ograničena na trideset minuta.

"Obrađivala sam po dvojicu u večeri. Uživala sam s raznim muškarcima. Nije mi teško padalo, jer sam spojila lijepo i korisno", priča ona. Jedne noći pomislila je da može i samostalno raditi.

"Naplaćivala sam im od 25 do 50 eura. Imala sam i po petoricu mušterija po noći, a usluge sam ograničila na 20 minuta. Zarađivala sam super. Nikad više love nisam imala, ali bih se u međuvremenu obavezno zaljubila u nekog kretena”, iskrena je. 

iStock

"Zahvaljujući poznanicama koje su se bavile prostitucijom i nabavljale klijente na druge načine, ušla sam u drugačiji svijet prostitucije, koji nije bio kavanski. Bilo nas je šest u grupi. Četiri udate, dvije razvedene. Jedna je bila glavna, nabavljala je klijente, pravila kontakte. Svaki od mušterija morao je poslati sliku i podatke o bračnom i imovinskom stanju. Onda bi mi birale", priča Barbara.

Najviše su plaćali stariji muškarci od 70 do 80 godina.

Jedan samac, koji je ležao šlagiran u krevetu i imao 74 godine, tražio je da se skinem gola i da me promatra 10 minuta. Jadnik, gledao me je i onako iskrivljenih usta, oblizivao je jezik. Dao bi mi 200 eura.

Naravno, kaže, bilo je i perverznjaka koji su tražili bičevanje, uriniranje po njima, ali na to nikad nije pristajala. Perverzije ne voli.

Poprilično je situirana, od obitelji skriva što radi. Oni misle da je konobarica i nada se da će tako i ostati.

Srbija

prostitucija

newsletter

Prijavite se na Newsletter