VIDEO: Proveo sam dan na visokim petama

Muškarci su me bodrili, žene ismijavale, a hod po stepenicama više nikad ne bih ponovio. Štikle su najveća glupost ikad izumljena


Robin Mikulić
28.11.2018.08:00
Muškarci su me bodrili, žene ismijavale, a hod po stepenicama više nikad ne bih ponovio. Štikle su najveća glupost ikad izumljena

sažeto

U jednom sam trenutku samo čučnuo na pod i odbio ustati dok mi ne dopuste da se izujem


Robin Mikulić
28.11.2018.08:00

Kao dijete nekad sam znao obut mamine štikle. Nikad mi nije išlo. Svaki put bih padao iz njih, ali zato je mom bratiću išlo jako dobro. S druge strane, tim učestalim padovima i uganutim gležnjevima u ranom djetinjstvu donedavna sam pripisivao svoju moć apsorpcije udaraca. Dok nisam slomio gležanj.

Zato sam, nakon dugo premišljanja, odlučio da je kucnuo trenutak da opet jednom svoju sreću stavim na kocku. Obišao sam par dućana, žene su me u čudu gledale kad sam ih molio da me usmjere na najveće brojeve koje imaju (ja nosim 44). Posrećilo mi se tek iz treće. Svejedno nisam kupio svoj broj, ali sam ugrabio barem neke štikle s otvorenim prstima. Mislio sam da će mi biti lakše.

Nakon samo jednog radnog dana u štiklama, a doista sam obišao sve što za vrijeme radnog vremena i inače obilazim, zaključio sam da su štikle najveća ikad izumljena glupost. Noge su me počele boljeti već prvih sat vremena, a nisam ni hodao. Stepenice su horor za sebe, kukovi ispadaju nakon par koraka. Cirkulacija? Nula bodova. Najgora je ipak ravnoteža.

Uostalom, zašto ne biste pogledali video i usput provjerili i reakcije ljudi na lika u štiklama?

Severina

štikle

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter