Zagrepčanin ima šokantnu tajnu

Moja draga se viđa s drugim frajerima, a poslije mi sve prepričava. Volim tuđi miris na njoj. Ne znam je li to normalno, ali me užasno pali


100posto
02.04.2019.17:00
Moja draga se viđa s drugim frajerima, a poslije mi sve prepričava. Volim tuđi miris na njoj. Ne znam je li to normalno, ali me užasno pali
iStock

sažeto

29-godišnji mladić u vezi je pet godina, a s djevojkom ima tzv. Cuckold-Hotwife odnos 


100posto
02.04.2019.17:00

Maja i ja smo u vezi pet godina. Otpočetka je seks bio prelud, posljednju godinu smo nekako upali u kolotečinu. Nismo se više toliko strastveno seksali, a onda sam otkrio da se nekoliko puta našla na cugi nasamo s kolegom s posla. Bio joj je napet, priznala mi je kasnije, ali me nije željela prevariti.

Rekla je da me voli više od svega. I ja nju volim i ne želim prekid.

Kad mi je ispričala da ju pali drugi muškarac odmah me je to jako uzbudilo. Rekao sam joj neki ispuni svoju maštariju. Kad se te noći vratila sve mi je ispričala. Bio sam jednim dijelom lud od ljubomore, a drugim sam je želio više nego ikad do tad.

Otad se moja bolja polovica ponekad viđa s drugim frajerima, priča mi sočne detalje, nekad mi snimi pa mi pokazuje... Ne znam da li je to normalno, ali mene to užasno pali. Kad se sprema van ja joj pomažem, nagovaram ju na što veće pete, kraću minicu.

Imam dojam da sam gospodar njene slobode

Dugo smo razgovarali o tome dok nije pristala na tako nešto, njoj je bio veći bed nego meni.

Ona se tako dopisuje s nekim tipom, razmjenjuju seksi poruke pa kad sve dogovore izađe s njim i po*evi se. Kad se vrati meni sve prepričava što joj je on radio i to me strašno uzbuđuje.

Volim osjetiti miris drugog muškarca na njoj. Uglavnom to učini s muškarcem kojeg i ja barem površno poznajem, ali on ne zna da mi ona sve govori.

Njoj taj osjećaj da je seksi nekom tipu u klubu, koji želi s njom spavati, daje veliko samopouzdanje i diže libido. Kad dođe kući uvijek je napaljenija nego ikad.

Mislim da u vezi mora postojati obostrano pristajanje da bi se takve stvari realizirale i to uz puno povjerenje. To je dvosjekli mač ako ste imalo iskompleksirani, nemate baš ful povjerenja u partnera ili pokušavate spasiti vezu. Mnoge veze propadaju zbog takvih odluka.

iStock

Ja imam dojam da sam gospodar njene slobode ili da imam moć nad njom.

Oni koji ustraju vjerujem da im se veza produbljuje i ojačava. Mi dijelimo svoje najintimnije fantazije koje ostali ni u snu nisu u stanju podijeliti sa svojim partnerom niti kada je samo u pitanju mašta. Ima puno ograda u našem odgoju koje nas sputavaju i ograničavaju u mnogim stvarima pa tako i što se tiče seksualnog života.

To i možeš raditi jedino s nekim u koga imaš apsolutno povjerenje i koga jako voliš.

Ja nju nikad ne varam

Naš odnos ima i naziv - Cuckold-Hotwife. To podrazumijeva da samo žena ide s drugima u krevet, ja nju ne varam niti sudjelujem u seksu s njima. To je jedan način 'tlačenja' muškarca - koji to tako sam i želi. Mazohistički način. Nema šanse, da ona to dozvoli meni. To bi onda bio jednostavni otvoreni brak.

iStock

Stvar je u tome da mnoge pali gledati dragu s drugim dok je je*e ili djevojke koje bi isprobale seks s nekim drugim bez nekog lošeg osjećaja da varaju partnera, jer ovo nije prevara. Oboje uživamo u tim igricama.

Osjećaj povjerenja i privrženosti među partnerima u takvom odnosu je fenomenalan i nepoznat onima koji to nisu u stanju. Zato i nije za svakoga.

Ponekad joj ja biram partnera. Time naša 'igra' dobiva još jaču dimenziju. Kod mnogih ovakve kombinacije ipak opstaju samo na razini mašte kao što je ostalo s mojim prijašnjim partnericama. Sviđalo im se, ali se nismo usudili otići korak dalje.

Ako to postane način zivota, onda je game over za vezu prije ili kasnije. Ako je povremena zabava, onda je veza još bolja i jača. Pali to što je to neočekivana situacija i pomalo 'zabranjena'.

U našem konzervativnom društvu neznanje je blagoslov, a znanje je osuda. Ja sam izabrao treću varijantu, znanje je vruć seks. I uživam kao nikad prije.

seks

ljubavna veza

prevara

swinganje

Cuckold-Hotwife

newsletter

Prijavite se na Newsletter