video: samo svemir i ljudska glupost su beskonačni

Mladiću je palo na pamet da bi mogao lansirati vatromet iz stražnjice. Treba li naglasiti, strašno se proveo


Daniel Radman
06.11.2019.09:50
Mladiću je palo na pamet  da bi mogao lansirati vatromet iz stražnjice. Treba li naglasiti, strašno se proveo
YouTube Screenshot

sažeto

Posve je jasno da je prošao s opeklinama, no na žalost nije jedini kojem je ovakva glupost pala na pamet


Daniel Radman
06.11.2019.09:50

'Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran', glasovita je misao jednog od najvećih umova 20. stoljeća Alberta Einsteina. Što li bi tek zaključio da je u njegovo doba bilo interneta i da barem koji sat utroši na gledanje videa koje nazivano 'viralnim'?

Još jedan primjer beskonačne ljudske gluposti dijeli se na sve strane zadnjih dana.

Kad je shvatio što je učinio, bilo je prekasno

Radi se o mladiću koji je pokušao stavi štap s vatrometnom raketom u stražnjicu i zapaliti ga!? Ne da je pokušao, već je to i učinio, a trebalo je nekoliko sekundi da požali zbog istog.

Naime, sagnuo se i stražnjicom pridržavao štap rakete koju je njegov prijatelj potpalio, a kad se fitilj zapalio potrčao je prema naprijed i očajnički pokušao stresti pirotehničku napravu sa sebe.

Nije prvi kojem je to palo na pamet

Inače, video je prvi pustio švedski korisnik Twittera, a sudeći prema govoru, čini se da su dečki ipak Škoti. Za sad nije poznato s kakvim je opeklinama prošao nepromišljeni mladić.

No, nije on prvi kojem je tako nešto palo na pamet. Recimo, 2012. nam je stigla vijest iz Australije da je 22-godišnjak zadobio teške i bolne opekline po stražnjici, leđima i intimnim dijelovima tijela iz istog razloga, a prije dvije godine grupica tinejdžera iz Birminghama je napravila istu glupost.

stražnjica

vatromet

glupost

opeklina

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter