Šokantno otkriće o našim higijenskim navikama

Mladić je ekipu na Twitteru pitao 'Perete li noge dok se tuširate?', a ono što je uslijedilo nitko nije očekivao...


100posto
18.05.2019.08:00
Mladić je ekipu na Twitteru pitao 'Perete li noge dok se tuširate?', a ono što je uslijedilo nitko nije očekivao...
iStock

sažeto

Jedna rasprava na Twitteru je započela kao nedužno pitanje, a skoro završila Trećim svjetskim ratom


100posto
18.05.2019.08:00

Na Twitteru se često vode važne rasprave - kako se ispravno stavlja rola tolaet papira, koji gumb na vodokotliću treba pritiskati, kako riješiti problem zagađenja... Sada je došao red na urnebesnu raspravu o navikama u tuširanju.

Anketa Conora Arpwela na Twitteru bila je dovoljna da pokrene lavinu komentara. Pitanje je bilo: "Perete li noge dok se tuširate?"

'Da' se čini kao vrlo logičan odgovor, ali iznenadilo bih vas koliko ekipe to ne misli. Naime, dosta ljudi se tušira, a da ni ne pipnu noge, kamoli da ih istrljaju sapunom.

"Nema potrebe posebno prati noge ako pereš gornje 3/4 tijela, a sapun i voda padaju po njima. Osim ako si baš iznimno jako prljav iz nekog razloga", objasnio je jedan mladić.

"Dnevno tuširanje je potrebno tamo gdje se znojimo ili prljamo - ispod ruke, guza... Ne moraš se trljati od glave do pete, to nije ni zdravo za kožu", stao je i drugi u obranu nepranja nogu.

Najgore je prošla jedna žena koja je u raspravi uočila svog supruga koji se isto pohvalio nepranjem nogu. Razmišlja i o razvodu...

Nakon svega je samo jedno sigurno, a to je da se svi tuširamo. Ili!?

twitter

higijena

tuširanje

pranje nogu

newsletter

Prijavite se na Newsletter