Horor prije vjenčanja

Mladenka je nekoliko dana prije svadbe došla kući i zatekla svekrvu u svojoj vjenčanici, no to i nije najgore


100posto
03.03.2019.13:00
Mladenka je nekoliko dana prije svadbe došla kući i zatekla svekrvu u svojoj vjenčanici, no to i nije najgore
iStock

sažeto

Ukrasi su potpuno uništeni, rasporen je patentni zatvarač sa strane, a na šlepu joj je ostavila prljav otisak noge


100posto
03.03.2019.13:00

Ako mislite da imate problema sa svekrvom, svakako pročitajte iduće retke. Jedna buduća mladenka ostala je sablažnjena kad je nekoliko dana prije svojeg vjenčanja zatekla svoju buduću svekrvu kako isprobava njezinu vjenčanicu. Ni prije si nisu bile dobre, ali ovo je bila kap koja je prelila čašu.

Kad ju je ugledala ova se koprcala u njezinoj vjenčanici. "Ušla sam u našu spavaću sobu i pronašla svoju buduću svekrvu kako se muči da preko glave skine moju haljinu! Izlanula sam: 'Koji je ovo vrag?' a ona je počela mucati: 'O moj bože, o moj bože, O MOJ BOŽE!", napisala je užasnuta žena.

Djevojka iz Virginije s čitateljima Reddita podijelila je svoju horor priču o ponašanju majke svog zaručnika, koje je postajalo sve gore kako se vjenčanje približavalo. Sve je započelo kada je par objavio da će svadba biti u Kolumbiji.

Svekrva na sebi nije imala donje rublje

Mladoženjina majka redovito se žalila zbog troškova putovanja i njenog vjerovanja da tamo 'nitko ne govori engleski', a brinula se i da će dobiti malariju prije nego je netko ubije.

Osim toga, svekrva je kritizirala zaručnički prsten, uređenje kuće budućih mladenaca, a mladenki je savjetovala da pripazi na kalorije prije zavjeta.

U strahu da joj se ne podere proziran stražnji dio luksuzne vjenčanice koju je kupila u dizajnerskom dućanu, mladenka je pokušala pomoći ženi da izađe iz nje. Nisu uspjele, ukrasi su potpuno uništeni, rasporen je patentni zatvarač sa strane, a na šlepu joj je ostavila prljav otisak noge.

Postoji još jedan grozni detalj, svekrva na sebi nije imala donje rublje. 

"Mislim da se kuj* u stvari pretvarala da je ona mladenka... što je krivo, iz toliko mnogo razloga", napisala je očajna mlada žena.

Bijesna mladenka od korisnika Reddita zatražila je i pravni savjet. "Znam da je to samo haljina, ali to ide dalje od haljine", napisala je.

svadba

mladenka

svekrva

newsletter

Prijavite se na Newsletter