Foto: kad izgubiš pojam s realnošću

Mlada djevojka obilazila je estetske salone i sumanuto povećavala usta, svi su šokirani kako izgleda, a ima samo 22 godine


100posto
20.09.2019.19:00
Mlada djevojka obilazila je estetske salone i sumanuto povećavala usta, svi su šokirani kako izgleda, a ima samo 22 godine
IStock

sažeto

Studentica iz Bugarske ima 22 godine a već je uspjela utrostručiti usta podvrgnuvši se 15 estetskih zahvata


100posto
20.09.2019.19:00

Žena koja je utrostručila veličinu svojih usana učinila je to kako bi bila modernija - a u budućnosti ih namjerava učiniti još većima.

Andrea Emilova Ivanova ima tek 22 godine, živi u Bugarskoj, a do danas je potrošila ogromnu količinu novca na fillere za usne. Do sada se 15 puta podvrgnula tom zahvatu.

Za svaki tretman platila je iznos u protuvrijednosti od oko 1130 kuna. Andrea tvrdi da je od malih nogu htjela velike usne, a u tom naumu obišla je na desetke estetskih klinika u bugarskoj metropoli. Nadala se da će time izgledati ljepše.

Instagram

Ova studentica njemačke filologije sa Sveučilišta 'Svetog Klementa Ohridskkog' u Sofiji tvrdi da je današnje napućene usne čine sretnijom i zadovoljnijom sa sobom.

Obišla cijelu Sofiju

"Sviđaju mi se moje usne sada, više nego prije, jako sam sretna s njima, jer izgledam ljepše, to je sada moderno u Bugarskoj", kazala je Andrea. Osim što je iskrcala brdo love, otprilike 17.000 kuna, da bi se podvrgnula 15 postupaka morala se i potruditi.

Instagram

"Posjetila sam gotovo sve klinike za estetske procedure u Sofiji i u usta sam stavila gotovo sve vrste filera za usne: Princess Volume, Princess Filler, Hyaluronica Vital Esthetique, Apriline Forte, Revolax Deep and Teosyal", nabrojala je Andrea.

Andrea održava i svoj, prilično bizaran Instagram profil, koji je pretpostavit ćete, pun njezinih nabubrenih usana. Repetitivno obavlja gotovo identične fotografije, a u prvom planu su upravo njezine pretjerano velike usne. Prati je preko 15.000 ljudi, među njima ima onih koji se dive njenom izgledu, ali ima i onih koji ne štede s kritikama mladu djevojku.

Instagram

Osim umjetnih usana, u prvom planu su i njezine bujne grudi, koje također izgledaju prilično sumnjivo, odnosno umjetno. No tko smo mi da sudimo.

Instagram

estetski zahvati

povećanje usana

izobličeno lice

newsletter

Prijavite se na Newsletter