Foto: može li luđe od ovoga

Žene, ako do sad niste brinule zbog nabora na dekolteu možda biste trebale, poručuje jedna kompanija


100posto
21.09.2019.15:00
Žene, ako do sad niste brinule zbog nabora na dekolteu možda biste trebale, poručuje jedna kompanija
iStock

sažeto

Najnoviproizvod koji je namijenjen ženskoj borbi protiv starenja razljutio je dame


100posto
21.09.2019.15:00

Kao da žene nisu već pod stresom od prevelikih očekivanja kada je riječ o njihovom izgledu. Današnji standardi nameću zrelim ženama da izgledaju kao tek propupale tinejdžerice. Od zategnutih obraza, bujne kose, do ruku poput putića i prpošnih guza. Svakom centimetru ženskog tijela namijenjen je neka vrsta proizvoda koja će ga spasiti od znakova starenja.

Iako nam se čini da nema toga što nismo čuli ispostavi se da trgovci zabrinuti za žensku ljepotu uspiju uvijek smisliti nešto novo. Tako se na tržištu pojavio genijalni proizvod za nešto što, pa ni nismo baš znali da je problem: bore na dekolteu. Drage dame, ako vam nije dosta bora za koje ste znali da vas izdaju, na velika vrata ulaze one na koje do sad niste ni obraćale pažnju.

Instagram

Na tržištu se našao 'jastuk-grudnjak', u slobodnom opisu jastuk koji se stavi među sise. Dizajnirala ga je kompanija posvećena anti-ageingu Sleep & Glow koja je i na prvi pogled je vidljivo dosta opsjednuta time kako spriječiti starenje dok spavate. Njihove društvene mreže pune su slika žena koje spavaju na njihovim jastucima, nakon čega nemaju bora. najnoviji izum će 'boriti se protiv nabora kože i otkloniti bore kada spavate na boku'. Ma dajte molim vas.

Proizvod koji dame stavljaju među svoje dojke je neka vrsta topa s ušivenim jastučićem, a cijena ove genijalnosti je 460 kuna. Iz kompanije su ovaj jastučić nazvali 'must haveom' za sve one dame koje imaju lijepe obline.

Instagram

Instagram

ljepota

žene

bore

jastuk za grudi

newsletter

Prijavite se na Newsletter