Supruga je kriva za sve

Maženje s drugim muškarcima mi je spasilo brak, nema seksualne privlačnosti između nas nego samo golema emotivna povezanost


100posto
11.05.2019.13:00
Maženje s drugim muškarcima mi je spasilo brak, nema seksualne privlačnosti između nas nego samo golema emotivna povezanost
iStock

sažeto

Svaka dva tjedna se oko 15 muškaraca nalazi na terapiji i maze se dva sata


100posto
11.05.2019.13:00

Kevin Eitzenberger (58) iz Plymoutha je prije dvije godine osnovao mušku grupu za terapijsko maženje. Odlučio se na to nakon što mu je supruga rekla da je vrijeme da kako zna i umije riješi svoj problem s bijesom.

Kevin je znao da mora nešto učiniti kako bi spasio svoj 32-godišnji brak i odlučio je da mu je potreban fizički dodir muškaraca da bi bio zadovoljan. 

Grupu je pokrenuo nakon što mu je prijatelj ispričao o ManKind projektu, neprofitnoj organizaciji, koja je organizirala ovakve grupe za druge muškarce. Oboje su imali potrebu za razumijevanjem drugog muškarca i tijekom vremena su odlučili isprobati ovu terapiju pa bi se nalazili i po sat vremena držali jedan drugog. Stvorila se emotivna povezanost, ali ne i seksualna privlačnost.

Puno muškaraca se prilikom prvog dolaska smrtno uplaše, a mnogi su mi priznali da su se prvi put nakon što su stigli do kuće, na kraju samo odvezli dalje jer su bili jako nervozni.

Sada se svaka dva tjedna oko 15 muškaraca nalazi na terapiji i maze se dva sata, nakon čega se vraćaju kući svojim obiteljima i svakodnevnom životu.

Twitter

Kevin kaže da njegove brojne majice natopljene suzama dokazuju kako terapija ima učinka.

"Nikad se ne mazimo na krevetu, stavimo pokrivače na pod u dnevnu sobu prijatelja i tu se terapija odvija", objasnio je Kevin čija supruga je sada zadovoljna.

100posto bizarno

terapija

maženje

newsletter

Prijavite se na Newsletter