Video: Majke, je li vam poznato?

Mama snimila video da pokaže kako 'ništa ne radi cijeli dan'


Valerija Bebek
23.12.2017.11:00
Mama snimila video da pokaže kako 'ništa ne radi cijeli dan'
Facebook

sažeto

Ubrzani video u samo osam minuta pokazao je kako izgleda 12-sati 'neradni' dan jedne mame


Valerija Bebek
23.12.2017.11:00

Koliko puta su majke na porodiljnom dopustu ili domaćice čule kako im je lijepo i da odmaraju kod kuće? Jedna premorena majka odlučila je pokazati svom suprugu da je u krivu kada joj je rekao da "ništa ne radi cijeli dan" tako da je snimila time-laps video svog dana kako bi pokazala koliko uistinu ima posla.

Gemma Chalmers, odlučila je upaliti kameru nakon što ju je partner John Jones zezao da "uživa u slobodnom danu", on je izlazio iz kuće i kretao na posao. Majka (35) odlučila je dokazati kakav joj je zapravo ritam te da bi joj dan na poslu zapravo značio odmaranje. Njezina objava na Facebooku postala je viralna.

"Cijeli vikend moj dragi kuka kako ne radim ništa po cijele dane, zato sam mu odlučila pokazati moj cijeli dan", napisala je. Video traje osam minuta i daje brzi uvid u majčin 12-satni dan. Započinje tako da priprema njihovog dvogodišnjeg sina Kaylea za igraonicu, za to vrijeme ona čisti gotovo sve prostorije u kući i sprema odjeću.

Nakon što je pokupila sina i stavila ga na kratko spavanje, mama razvrstava odjeću prije nego što priprema ručak i vozi sina na govorne vježbe.

Zatim se priprema za svoj posao manikerke koji radi od kuće. Nakon što joj je klijentica otišla Gemma je pripremila večeru prije nego je sinu čitala priču za laku noć i uspavala ga. Unatoč svemu ovaj užurbani video ne odražava cijeli obujam njezinog pretrpanog rasporeda.

"Mama sam cijeli dan, uz to i čistačica, vozačica, kuharica, pripovjedačica, medicinska sestra, partnerica za igranje, trenerica za hrvanje, učiteljica, umjetnički direktor, trenerica za kahlicu, šampion u škakljanju, održavač garderobe i osobni stilist, operater rublja i osobni kupac, kao i još mnogo, mnogo toga."

Video je postao viralni hit i sakupio brojne pozitivne komentare - drugih majki.

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter