Horor iz spavaće sobe

Mama četvero djece je ostala nepokretna nakon što ju je usred strastvenog seksa krevet katapultirao u zrak


100posto
10.11.2018.16:50
Mama četvero djece je ostala nepokretna nakon što ju je usred strastvenog seksa krevet katapultirao u zrak
iStock

sažeto

Gospođa tvrdi da je do nesreće došlo zbog tvorničke greške zbog čega je odlučila tužiti proizvođača


100posto
10.11.2018.16:50

Seks može biti prekrasno iskustvo dok nešto ne pođe po zlu. To najbolje zna Claire Busby koja se je ozbiljno ozlijedila nakon što je pala s kreveta tijekom promjene poze.

Busby je ostala paralizirana nakon što je katapultirana s kreveta tijekom spolnog odnosa. Zbog toga je odlučila tužiti proizvođača kreveta. Tražila je višemilijunsku odštetu, ali nadležni sud nažalost nije imao sluha za njezine probleme.

Osjetila sam kako je krcnulo

Do neslućene tragedije došlo je kad je 46-godišnjakinja tijekom spolnog snošaja kleknula usred kreveta odlučivši promijeniti pozu. Krevet ju je tada katapultirao te je ona završila na podu udarivši se glavom.

"Okrenula sam se, spustila ruku i onda sam osjetila da sam bačena s kreveta. Glavom sam udarila o pod, pala na jednu stranu i čula da je nešto u mom tijelu krcnulo", požalila se.

iStock

Kompanija nije kriva

Gospođa je inače majka četvero djece te tvrdi da je do nesreće došlo zbog tvorničke greške zbog čega je odlučila tužiti proizvođača. No, sud je bio drugačijeg stajališta. Njezinu je tužbu odbio u potpunosti.

Iz kompanije koju je žena tužila poručili su da je s krevetom sve bilo u najboljem redu te da sva krivica za nesreću pripada samoj gospođi.

Sami su si krivi

Gospođa Busby naručila je pred par godine od iste kompanije čak pet kreveta koje su radnici montirali u njezinoj kući. Dosad nije prijavila nepravilnosti ni s jednim od njih zbog čega su odvjetnici  koji su zastupali kompaniju tvrde da se njezine ozljede, sve i da je kompanija kriva, nisu mogle dogoditi zbog kvara u krevetu.

"Sve upućuje na to, bez obzira na to što su radili, da je par naprosto bio nedovoljno pažljiv zbog čega su se previše približili rubu kreveta te su zbog toga izgubili ravnotežu", brane se iz kompanije.

seks

100posto bizarno

paraliza

newsletter

Prijavite se na Newsletter