Svekrva iz pakla

Majka kriomice obukla i uništila vjenčanicu sinove odabranice, a onda izvrijeđala snahu


100posto
29.08.2018.10:55
Majka kriomice obukla i uništila vjenčanicu sinove odabranice, a onda izvrijeđala snahu
Profimedia

sažeto

'Mislim da se kuj* u stvari pretvarala da je ona mladenka... što je krivo, iz toliko mnogo razloga', zavapila je mlada žena


100posto
29.08.2018.10:55

Ako mislite da imate problema sa svekrvom, čekajte samo dok pročitate ovo. Jedna buduća mladenka ostala je sablažnjena kad je zatekla svoju buduću svekrvu kako isprobava njezinu vjenčanicu. Bila je to posljednja kap koja je prelila čašu strpljenja kod mlade žene, jer majka njezinog odabranika stalno je prigovarala, kritizirala i negodovala oko svega što bi se njih dvoje dogovorili.

Mladenka koja živi u Virginiji u SAD-u s čitateljima Reddita podijelila je svoju horor priču o uznemiravajućem ponašanju majke svog zaručnika, koje je postajalo sve gore što se vjenčanje približavalo. Kako je napisala, sve je započelo kada je par objavio da će se vjenčanje održati u Kolumbiji.

Mladoženjina majka redovito se žalila zbog troškova putovanja i njenog vjerovanja da 'nitko ne govori engleski' u toj latinoameričkoj zemlji, osim toga brinula se da će dobiti malariju prije nego je netko ubije.

Osim toga sveki je kritizirala zaručnički prsten, uređenje kuće budućih mladenaca, a mladenki je savjetovala da pripazi na kalorije prije zavjeta.

No cijela situacija dobila poprimila je obličje bizarnog kada je mladenka zatekla buduću svekrvu kako se koprca u njezinoj vjenčanici. "Ušla sam u našu spavaću sobu i pronašla svoju buduću svekrvu kako se muči da preko glave skine moju haljinu - ALI ZAPELA JE! Izlanula sam: 'Koji je ovo vrag?' a ona je počela mucati: 'O moj bože, o moj bože, O MOJ BOŽE!", napisala je užasnuta mlada žena.

 

#bridesquad | Running wild and free in our #enchanted #GALA collection #GLMagic

A post shared by Galia Lahav (@galialahav) on Aug 29, 2018 at 12:57am PDT

U strahu da joj se ne podere delikatan, proziran stražnji dio, luksuzne vjenčanice koju je kupila u dizajnerskom dućanu Galia Lahav, mladenka je pokušala pomoći starijoj ženi da se iskobelja iz nje. Nisu uspjele, ukrasi su potpuno uništeni, rasporen je patentni zatvarač sa strane, a na šlepu joj je ostavila prljav otisak noge.

Kao da to nije bilo dovoljno, mladenka je saznala da je vjenčanico-kradica njezinu haljinu navukla, a da na sebi nije imala donje rublje. I mladenka i njezin budući muž jako su uznemireni zbog tog što se dogodilo.

"Mislim da se kuj* u stvari pretvarala da je ona mladenka... što je krivo, iz toliko mnogo razloga", napisala je očajna mlada žena.

Na kraju se ulovljena svekrva nije ni ponudila da plati popravak haljine, koja je dizajnirana i sašivena u ateljeu visoke mode u Tel Avivu, a koštala je više od 70.000 kuna. Umjesto toga održala je prodiku mladenki što je 'potrošila toliko novca na vjnčanicu'.

Bijesna mladenka od korisnika Reddita zatražila je i pravni savjet jer planira svoju svekrvu tužiti kako bi dobila novac za haljinu. "Znam da je to samo haljina, ali to ide dalje od haljine", napisala je. Ova ispovijest zapalila je društvene mreže, neki su od komentatora savjetovali da svekrvi zabrani dolazak na svadbu, drugi su izrazili gađenje zbog čina. "Ja sam majka, a od pomisli na takvo ponašanje mi izaziva povraćanje", napisala je jedna žena.

100posto bizarno

vjenčanje

obitelj

vjenčanica

mladenka

svekrva

newsletter

Prijavite se na Newsletter