FOTO/VIDEO: Ljepotice s tribina važnije od onih na terenu

Lijepa Brazilka svojim trikom podsjetila je na Larissu Riquelme. No, nitko nije šokirao kao raspojasane vatrene HDZ-ovke


100posto
11.09.2019.17:00
Lijepa Brazilka svojim trikom podsjetila je na Larissu Riquelme. No, nitko nije šokirao kao raspojasane vatrene HDZ-ovke
Screenshot Twitter / Profimedia / Cropix

100posto
11.09.2019.17:00

Oči sportskog svijeta uperene su prema Kini, gdje se održava Svjetsko prvenstvo u košarci. Iako su tamo najbolji košarkaši svijeta, posve iznenađujuće prva zvijezda prvenstva postala je jedna navijačica Brazila.

Ona je u opuštenom izdanju došla podržati svoju reprezentaciju, obukla je prepoznatljivu žutu majicu 'carioca' ispod koje je 'zaboravila' grudnjak. Da cijeli dojam bude zaokružen pobrinula se bivša NBA zvijezda, Australac Andrew Gaze. On je u televizijskom prijenosu kao stručni komentator iznosio svoju analizu da bi u trenutku kad se brazilska ljepotica pojavila na ekranu zastao. Jednostavno, ostao bez teksta što je, dakako, postalo viralni hit.

Larissa je bila prva koja se proslavila

Profimedia

Ipak, ne treba biti licemjer i reći da je potpuno iznenađenje kad jedna ljepotica preotme pažnju velikog sportskog događaja. To se dogodilo čak i na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici, tada je navijačica paragvajske reprezentacija na jednak način zasjenila svoje sunarodnjake na terenu.

Ona nije zaboravila obući grudnjak, već je bujni dekolte iskoristila kao držač za mobitel. Ubrzo je prestala biti anonimna paragvajska navijačica, već je postala imenom i prezimenom Larissa Riquelme, televizijska zvijezda kojoj angažmana nakon 'slučajne snimke' nije nedostajalo.

Brzo se čulo i za Knoll

Tom Dubravec/ CROPIX

I domaći primjeri govore kako se s lakoćom može s tribine u svijet slavnih. Tako je u ekspresnom roku iz anonimnosti je izašla i 'seksi navijačica Hrvatske' s prve utakmice hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Već do iduće utakmice znalo se da je to Ivana Knoll koja je – kao i Larissa Riquelme - i poslije zadržala status slavne osobe u Hrvatskoj.

Nitko kao HDZ-ovke

Srdjan Vrancic / CROPIX

No, ne godi svim djevojkama s tribina medijska pažnja. Teško tko može nadmašiti dvije hrvatske navijačice s Europskog nogometnog prvenstva u Poljskoj. Dvije sestre su u euforičnom raspoloženju na tribinama pokazale gole grudi. I ne samo to, već su ih ponudile irskim navijačima na 'degustaciju'.

Iz toga je tada brzo nastao i skandal jer se ubrzo doznalo da su sestre političke aktivne i članice mladeži HDZ-a u Krapini. Jedna sestra je čak bila gradska vijećnica, druga je pak radila u Ministarstvu kulture. Premda je tadašanja ministrica Andrea Zlatar njoj najavila sankcije zbog kršenja etičkog kodeksa državnih službenika, na kraju je ipak prošla bez kazne.

"To nema veze s našim radnim odnosom, mi smo bile na odmoru, malo smo se proveselile, Bože moj, malo na neobičan način, ali nek’ se vidi. Nek’ se zna da je hrvatska osebujna zemlja s tisuću različitih ljudi koji su svi veseli i dobre volje i spremni otvoriti srce drugim ljudima koji dođu tu", opravdala je jedna od sestara svoj potez.

navijačice

Larissa Riquelme

Ivana Knöll

tribine

newsletter

Prijavite se na Newsletter