FOTO: Snalažljivi tata

Kći je zamolila oca da ode u trgovinu i kupi joj higijenske uloške. Njegov odgovor postao je apsolutna senzacija na društvenim mrežama


100posto
22.10.2019.08:40
Kći je zamolila oca da ode u trgovinu i kupi joj higijenske uloške. Njegov odgovor postao je apsolutna senzacija na društvenim mrežama
IStock

sažeto

Tata iz Walesa odlično se snašao u šopingu njemu nepoznatih artikala 


100posto
22.10.2019.08:40

Jedan velški tata ovih je dana postao ultimativna senzacija na Twitteru nakon što je njegova kći objavila njihovu prepisku SMS-om. Naime, kći mu je poslala poruku u kojoj ga pita može li joj, kada bude dolazio kući, kupiti higijenske uloške.

"Možeš li mi molim te uzeti neke uloške s krilcima prije nego što se prodavaonica zatvori?", upitala je SMS-om.

"Crni ribiz ili limeta", odgovorio joj je on aludirajući na ljubičasto i zeleno pakovanje ponuđenih uložaka u prodavaonici te priložio fotografiju ponuđenih artikala.

Živio sa ženama

Njegov odgovor odmah je postao viralan, a mnogi tviteraši pohvalili su njegovu brzu i snalažljivu reakciju.

"Genijalan odgovor vašeg oca, drago mi je vidjeti da nije oklijevao", napisao je je jedan korisnik, odnosno korisnica.

"Sjajno je to što ste toliko bliski i što ti nije neugodno pitati ga da kupi uloške. On je legenda!", napisao je drugi.

Instagram

Naravno, baš kao i na svakom postu na internetu pojavili su se hejteri i trolovi koji su napisali da je pitati oca takvo što čudno i sramotno, no mlada žena iz Cardiffa koja je objavila post na Twitteru brzo ih je ušutkala.

"Prvo, moj otac je do sad čitav život živio samo sa ženama - s mojom majkom i sestrom, a prije toga sa svojom sestrom i majkom pa dobro zna što je to menstruacija. Drugo, bila sam na poslu do 17, a prodavaonica se nedjeljom zatvara u 16. Ne vozim, a ne vozi ni moja mama. Treće, 2019. je, a ne 1969.", odgovorila je, a većina korisnika pružila joj je podršku.

obitelj

menstruacija

ulošci

newsletter

Prijavite se na Newsletter