HRVATI O SEKSU NA ZRĆU

Jednom sam na plaži išla do kraja, ali sa svojim dečkom! Nismo bili jedini, svakih nekoliko metara bio je drugi par. Realno, na Jarunu ti može biti isto, ali puno jeftinije


100posto
20.06.2019.11:00
Jednom sam na plaži išla do kraja, ali sa svojim dečkom! Nismo bili jedini, svakih nekoliko metara bio je drugi par. Realno, na Jarunu ti može biti isto, ali puno jeftinije
Dino Ninković

sažeto

'Na Zrću nema ništa više seksa nego u Zagrebu samo je veća koncentracija jer se radi o manjem prostoru', rekla nam je mlada Zagrepčanka 


100posto
20.06.2019.11:00

Ljeto je, temperature su sve više, a uskoro i kreće sezona na Zrću gdje tulum traje 24 sata dnevno. Neki Zrće nazivaju Sodomom i Gomorom, a naša 23-godišnja sugovornica, koja posljednje tri godine svakog ljeta hodočasti tamo, ima svoje objašnjenje - tamo nema ništa više seksa nego u Zagrebu samo je veća koncentracija jer se radi o manjem prostoru.

Ona tamo ide, tvrdi, zbog dobre zabave i gomile pozitivne energije. "Činjenica jest da tamo ima 80 posto napaljenih muškaraca i 20 posto žena, koje su isto u dobroj mjeri napaljene. Prilična količina su homoseksualci, no ovi preostali znaju biti napasni. Ali nije ni čudo da su svi u posebnom raspoloženju jer su na odmoru i jedini cilj im je dobro se zabaviti."

Evo što kažu Hrvati o svojim seksualnim iskustvima sa Zrća, gdje zapravo ima najmanje domaćih gostiju:

ANA, 24

Tamo jednostavno dođeš, lik te zgrabi, primi oko struka da ideš s njime plesati kao da si komad mesa. Nema puno razgovora. Šokiralo me to kad sam prvi put došla, a onda sam zaigrala svoju igru. Ako mi se ne sviđa odmah dobije laktom pod bubrege, a ako sam raspoložena rado mu se prepustim. Volim tamnoputa nabildana tijela, a ozbiljne veze ionako nisu rezervirane za ljeto. Bitna je samo zaštita, to sam naučila davnih dana.

MIRELA, 29

Ako ćeš ići na party da bi se isplesala garant nećeš ići na Zrće. Ako ćeš ići na party da bi se izje*ala isto garant nećeš ići tamo.

90 posto likova tamo su fejkeri koji su vidjeli Zrće na telki ili čuli da je tamo 'ekipa' i došli se pokazati.

Pravi partiji su negdje dalje, daleko od kamera, preskupih koktela i preseravanja iskvarcanom kožom i dizajnerskim kupaćim kostimima sa potpisom. Lani sam na plaži bila okružena izdepiliranim selječinama koji nagelirani sjede na plaži sa svojim skupocjenim naočalama, a nakon tog cijelu godinu nemaju za žvaku. Veću količinu preseravanja sam doživjela jedino u Hvaru.

ROBI, 25

Jednom se par počeo seksati usred punog kluba. Svi su bili toliko u svom filmu da nikog okolo zapravo nije bilo briga. Čuo se tek poneki uzdah 'O, bože!', ali smo pustili Talijana da odradi svoje. Trajalo je nekih 20 minuta, djelovali su kao da se odlično zabavljaju, a tko sam ja da ikome kvarim zabavu? Te večeri mi je najviše bio bed što sam ostao 'suh' kad sam vidio kako netko to lako odradi haha.

Zvonimir Barišin / Cropix

IGOR, 25

Na Zrću je samo prisutna ogromna koncentracija napaljenosti, ali da je više seksa i nije. Bio sam tamo i 'sredio' sve što se dalo... Uglavnom je to bila moja cura. Oboje smo bili napaljeni kao beštije. To je ono glavno. Ali... ako netko ne je*e inače u životu, taj teško da će nešto uspjeti samo zato jer je na Zrću. Dobro bi se proveo i u Šibeniku da si čemu.

IRENA, 21

Bila sam na Zrću i seksala sam se na plaži, ali sa svojim tadašnjim dečkom. Išli smo do kraja i baš nam je bilo super! Nismo bili jedini, bilo nas je svakih nekoliko metara drugi par.

Mislim da je na Zrću raj za nas ženske jer stvarno ima puno muškaraca i to jako zgodnih.

I svi su jako pristupačni i spremni na seks. Prije dvije godine sam bila sama s frendicama i još nisam zaboravila neke lude noći. Ali toga ima svugdje, a ne samo na Zrću. Pa na Jarunu je isto akcija ako želiš da bude. Previše je razvikano i preskupo tako da smo dečko i ja bili samo dva dana. Kasnije smo otišli u Primošten kod prijatelja.

VEDRAN, 23

Bio sam na Zrću lani prvi put. Bio sam preubijen da stavim ključ u bravu, a kamoli išta drugo. Osim toga, čovjeka u onakvom stanju bi odbila i najočajnija ženska. Još sam se posvađao s ekipom Slovenaca jer sam se derao po Zrću da je Istra naša.. Uglavnom u takvom stanju kakav sam ja bio možeš dobiti samo batine, a ja ni to nisam uspio. Rekao sam sebi: Zajebi ti Zrće i pakiraj prnje...

Cropix

MATE, 31

Na Zrću se uz ples i zezanje razbiješ do kraja i oko 5 si u nekoj pekari na bureku. Slijedeći dan opet isto... Seksa ima, ali u mom slučaju uvijek u apartmanu. Ekipa koja to radi na plaži mi je bezveze. To su uglavnom klinci, tjeraju neki egzibicionizam. Tko voli nek' izvoli...

Postoji ekipa koja se na Zrće ide zabaviti i postoje oni koji se idu poje*ati. Ovi drugi su prejadni...

Cijelu godinu suhi, a onda velikih očiju gledaju i vrebaju. Kao što kaže TBF: 'Trči u Zrće i grči se za snošaj'.

seks

party

Zrće

tulum

Novalja

Sodoma i Gomora

newsletter

Prijavite se na Newsletter