Trojica prijatelja ispričali su nam svoje iskustvo

Jednom godišnje idemo na Tajland, tamo nam se ljepotice same nude. Nevjerojatno su mirisne i nježne, samo treba paziti da neka nije frajer


100posto
22.09.2018.20:05
Jednom godišnje idemo na Tajland, tamo nam se ljepotice same nude. Nevjerojatno su mirisne i nježne, samo treba paziti da neka nije frajer
iStock

sažeto

40-godišnjaci iz Zagreba otkrili su nam da tamo redovito odlaze jer se osjećaju 'kao kraljevi'


100posto
22.09.2018.20:05

Sigurno imate barem jednog poznanika ili prijatelja koji već godinama odlazi na Tajland. OK, tamo je divna priroda i prosječnom Zapadnjaku je prilično jeftino, no ima još nešto što gomilu turista tamo privlači – seks. Crvene četvrti, barovi i saloni za masažu na Tajlandu su doslovno na svakome koraku.

Tamo je prostitucija ilegalna, no zakoni se očito krše. 'Najstariji zanat' se dopušta u tolikoj mjeri da, prema istraživanju objavljenom 2015. godine, prostitucija na Tajlandu godišnje okrene 6,4 milijarde dolara, što je čak 10 posto tajlandskog BDP-a. Što je najgore, poprilično se toleriraju i maloljetnici u seks industriji, a procjenjuje se da ih je u biznisu čak 800 tisuća.

Sve je začinjeno jeftinim alkoholom i drogama 

Najluđi od svih tamošnjih gradova je Pattaya. Na dva kilometra smješteno je stotinu noćnih klubova, go-go barova, restorana. Od gužve se jedva hoda, a usput su svuda ulični zabavljači, štandovi s hranom, prosjaci, prostitutke, svodnici... Do seksa se može doći na svakom koraku, a sve je začinjeno jeftinim alkoholom i svim mogućim drogama koje vam doslovno nude na cesti.

iStock

Većinu turista sa Zapada čine muškarci srednje i starije dobi koji tamo koriste sve blagodati seksualne ponude.

Naši sugovornici, trojica 40-godišnjaka iz Zagreba, jednom godišnje odlaze na Tajland uz objašnjenje da se tamo osjećaju 'kao kraljevi'.

"Ako malo zaštedim tokom godine, u Pattayi mogu neograničeno uživati dva tjedna. Tamo ne štedim na ničemu. Njihovu ljepoticu mogu imati za 200 kuna i to 24 sata. Zapadne cure odrađuju posao, a ove uživaju. Ljubazne su, strašno slatke. Ne razumijemo se puno, ali rade sve da se osjećam dobro", priča nam otvoreno jedan od njih.

Kaže da su mu tamo objasnili da je djevojkama prostitucija bijeg iz siromaštva. Mnoge se nadaju da će naletjeti mušterija koja će se zaljubiti u njih i odvesti ih.

'Ne želim se zaljubiti, djevojke držim na distanci'

"Ja nemam takav plan. Ipak ih držim na distanci. Frend i ja uživamo do maksimuma, ali imamo dogovor da se cure nekako riješimo ako osjetim ikakav napor ili pritisak", priča nam informatičar iz Zagreba. Posljednjih godina je samac, puno radi i živi za ova dva tjedna.

Mladići kažu da je bitno naglasiti da je plaćanje ženskih usluga iznimka, barem u njihovom slučaju.

Tamo je najbolje to što se žene doslovno same nude i besplatno. Primjerice, dođemo u klub i ponekad one priđu, a nekad i sami biramo. Većina ih je prekrasna. Problem je ako se neka baš zakači, a tebi se više ne da. No, to rješavamo da promijenimo mjesto izlaska iduće večeri.

I preko dana žene su vrlo dostupne. Opisuju nam jedan primjer kako čak i u običnom šopingu ima zavođenja.

"Dok isprobavaš traperice njih dvije-tri već su oko tebe, nevjerojatno uslužne, kao da cvrkuću na svom jeziku. Za malo para si kupiš komad robe, a i mogućnost da najzgodniju odvedeš nakon posla na piće. Kod nas bi se cura uvrijedila na mrtvo", kaže Zagrepčanin.

iStock

Istraživanje kaže da 10 posto 'radnika' u seks turizmu ima HIV, a procjenjuje se da sveukupno čak pola milijuna Tajlanđana ima razne spolne bolesti.

Naš sugovornik kaže da prezervativ koristi uvijek bez iznimke i da mu ne pada na pamet izvoditi nikakve perverzne egzibicije. Priča nam kako lokalne djevojke ne prakticiraju ljubljenje jezikom.

Zamijenio transeksualca za ženu i otišao s njim u sobu

"Prvi put mi nije bilo jasno što radi. Kao da mi je njuškala usne i obraze. Bilo mi je prilično zbunjujuće, moram priznati da sam se totalno ohladio. Kasnije sam shvatio prednosti toga, ako ništa zbog raznih zaraza. Iako one su toliko mirisne i nježne da su ti takve stvari zadnje na pameti kad si s njima", kaže nam.

Njegov prijatelj nam je ispričao svoje najčudnije iskustvo, koje i danas prepričavaju. Naime, iako je hetero pao je na čari jednog ladyboya. Oni su uobičajeni u Tajlandu i jako ih je lako zamijeniti za žene.

"Bili smo u nekom mračnom klubu. Ples, gomila jeftine cuge… Prišla mi je prezgodna tamnoputa djevojka i krenula se izvijati oko mene. U životu se nisam tako uzbudio. Malo smo se drpali, i danas mi nije jasno kako nisam ništa skužio. Otišli smo u sobu i ona se krenula skidati. Imala je penis. Mislio sam da ću povratiti. Sad mi je žao što sam ekipi ispričao jer šale na moj račun ne prestaju ni dvije godine nakon toga", priča nam.

Tako je naučio važnu lekciju, ladyboyeve je izrazito teško prepoznati, a u tajlandskom noćnom životu su nezaobilazni.

Dijele se na tri skupine i sve su podjednako zastupljene. To su rođeni muškarci, ali jedni se samo oblače kao žene; drugi su se podvrgli samo plastičnoj operaciji grudi te imaju silikone, a treća skupina se podvrgnula kompletnom procesu promjene spola.

Zanimljivo je da dio njih čine muškarci koji mijenjaju spol, ne zato jer se tako osjećaju, nego jer misle da će tako lakše uspjeti u životu. 

Za happy end na masaži nadoplata 60 kuna

Posjetitelji Pattaye koji vole raznolikost, osim seksa s ladyboyem, mogu otići na masažu u kojoj vas gola maserka tetoši svojim tijelom ili običnu masažu s happy endom koji se nadoplaćuje oko 60 kuna. 

"Tamo je kao Hrelić za prostituciju. Dobiješ istu uslugu kao na Zapadu, ali za primjerice 60 kuna. Ja padam na dugu svilenkastu crnu kosu njihovih žena, nijedna Hrvatica nema tako nježnu kožu. Mi Europljani se tamo stvarno ugodno osjećamo. I jako poželjno”, iskren je 48-godišnji ekonomist iz Zagreba.

Priča nam da je nekoliko puta bio u klubu u kojem su plesačice bile gole.

iStock

"Neke su plesale na podiju, druge su se brčkale u jacuzzijima uokolo. Preludo nešto. Kao u nekom filmu. Jedino je tamo puno previše starih tipova. Vidio sam jednog sa štapom”.

Kao neobično iskustvo, izdvaja nam i egzhibicionistički bar znakovitog imena 'Super pussy'. Djevojke se tamo natječu u bacanju ping-pong loptice iz vagine u dalj. Svojom vaginom mogu otvoriti bocu ili pušiti cigaretu.

Ako vam je dosadno to gledati, možete uživati u seksu uživo. Par se seksa ispred vaših očiju, a vi to plaćate stotinjak kuna, priča naš sugovornik, koji se kune da to nije isprobao.

Jednom su nam na ulici nudili da dođemo na meč thai-boksa… To izgleda tako da si u prvom redu, piješ pivo, po tebi pršti znoj i krv boksača, a ljepotice se diskretno spuste na koljena i zadovolje onog tko je spreman platiti.

prostitucija

Tajland

seks turizam

newsletter

Prijavite se na Newsletter