FOTO: Suluda šala

Jednoj kućanici bilo je dosadno pa je na podu svoje kuće, koju je prodala, odlučila inscenirati krvavo ubojstvo. Rezultat je postao viralni hit


100posto
12.11.2019.15:00
Jednoj kućanici bilo je dosadno pa je na podu svoje kuće, koju je prodala, odlučila inscenirati krvavo ubojstvo. Rezultat je postao viralni hit
iStock (ilustracija)

sažeto

Učiteljica iz Ohija odlučila se malo našaliti s budućim vlasnicima njene kuće 


100posto
12.11.2019.15:00

Tvit jedne Amerikanke ovih je dana postao viralan i izazvao buru na društvenim mrežama. Naime, Tina (38) odlučila je zamijeniti dotrajale sagove u stanu i zamijeniti ih s novima, no na podu ispod sagova iscrtala je lažne oznake mjesta zločina, krv, tragove ubojstva i obrise ljudskog leša. Sve to prekrila je novim sagovima, no svojim se pothvatom pohvalila na društvenim mrežama.

Tradicija (ne)slanih šala 

Majka dvoje djece iz Ohija kaže da je lažno mjesto zločina kreirala koristeći dječje flomastere. Lažnu krv napravila je akrilom kojeg je prosula po čitavom prostoru tako da se čitav prizor doima kao da se u njenoj dnevnoj sobi dogodilo krvavo ubojstvo.

"Vidjela sam negdje na netu sličan meme pa sam ga odlučila uprizoriti. Šala je bezopasna i zabavna. Učinila sam to iz zabave, a ne zato što sam zla", napisala je Tina.

Tina nije prva koja je došla na ovu ideju, a koliko se prema objavama na društvenim mrežama čini, u anglo-saksonskim zemljama postoji dugačka tradicija pokazivanja dobrodošlice novim stanarima na ovakav način.

U siječnju 2018. Carl Betson iz Cambridgea prilikom renovacije svog dvorišta, ispod trijema je zakopao lažni kostur.

"Netko će se jaaako iznenaditi kada ovo pronađe za nekih 30-ak godina kada novi vlasnik kuće bude radio ovo isto što i ja, hahaha", objavio je na svom Facebooku i postao viralan.

twitter

šala

viral

newsletter

Prijavite se na Newsletter