suživot uistinu nije lagan

Jedna veganka odlučila je tužiti susjede koji roštiljaju u svome dvorištu, a oni su joj se odlučili osvetiti na najluđi mogući način


100posto
08.09.2019.14:00
Jedna veganka odlučila je tužiti susjede koji roštiljaju u svome dvorištu, a oni su joj se odlučili osvetiti na najluđi mogući način
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX

sažeto

Ona je svoje susjede odlučila tužiti, ali je izgubila presudu a odbijena je i njena žalba na sudsku odluku


100posto
08.09.2019.14:00

Suživot susjeda uistinu nije lagan, a to najbolje pokazuje priča iz australskog grada Pertha gdje su susjedski odnosi poprilično narušeni. Naime, veganka Cilla Carden koja živi u Perthu odlučila se obračunati sa svojim susjedima koji jedu meso i koji su roštiljali u dvorištu pored njezine kuće. 

Ona je svoje susjede odlučila tužiti, ali je izgubila presudu a odbijena je i njena žalba na sudsku odluku.

Masovno roštiljanje

iStock

Kada su ljubitelji roštilja i susjedi čuli za ovaj slučaj, masovno su počeli se prijavljivati  za roštiljanje ispred njene kuće. Za masovno roštiljanje prijavilo se oko 4.000 ljubitelja roštilja.

Cilla je tvrdila da joj smeta miris kuhanog i pečenog mesa i dima cigareta koji neprestano dopiru iz susjednog dvorišta. No, problem nije bio samo u roštilju žalila se i na susjedovu djecu tvrdeći da su jako bučna pa zbog njih ne može uživati u miru u svom dvorištu.

Pravila ponašanja za susjede

Osim što joj smeta buka i miris roštilja, tražila je od susjeda da priguše rasvjetu i da na adekvatan način dresiraju svoje kućne ljubimce.

Ustvari, rekli bismo sastavila je cijeli popis pravila kako bi se njezini susjedi trebali ponašati. Naravno sudac je ipak odlučio da žamor djece i vožnja skejta po popločenom  dvorištu ne mogu predstavljati smetnju za susjedu te su sve optužbe odbačene. 

tužba

meso

vegani

roštilj

susjedi

newsletter

Prijavite se na Newsletter