Teta tinejdžera koji se predozirao upozorava

Jedan krivi izbor, jedna glupa pogreška sve mu je uzela... Kod droge je uvijek pitanje života i smrti


100posto
03.12.2018.08:00
Jedan krivi izbor, jedna glupa pogreška sve mu je uzela... Kod droge je uvijek pitanje života i smrti
Facebook

sažeto

Perspektivnog sportaša Gunnera i njegovog prijatelja pronašla je majka ujutro u sobi. Pokušala ih je oživjeti, ali uzaludno


100posto
03.12.2018.08:00

Gunner Bundrick (19) iz Arizone umro je zbog predoziranja, a njegova teta sada upozorava druge na opasnosti eksperimentiranja s drogom. Beživotna tijela mladića i njegovog prijatelja Jakea Moralesa pronašla je Gunnerova majka 3. studenoga.

Brandi Bundrick Nishnick na Facebooku je ispričala priču o neočekivanoj i šokantnoj smrti svoga nećaka.

"Gunner je izašao van s prijateljima u petak navečer. Vratili su se kod njega u kuću kasno u noći. Jeli su pizzu i igrati videoigre, poput većine 19-godišnjaka. U jednom su trenutku Gunner i njegov prijatelj uzeli pilulu Percocet, popularan i lako dostupan lijek protiv bola. Obojica su ujutro pronađeni mrtvi. Otišli su spavati i više se nisu probudili. Moja šogorica, a njegova majka, pronašla je dečke sljedećega jutra. Pokušala ih je oživjeti, ali bili su mrtvi satima prije toga i ništa se više nije moglo učiniti", napisala je neutješna teta.

Medicinsko vještačenje je utvrdilo da su tinejdžeri umrli zbog fatalne kombinacije droga.

Prema tetinim riječima, Gunner nikad nije imao problema s drogama niti je bio problematično dijete, a vršnjaci su ga voljeli. Bio je i vrlo uspješan sportaš. Njegova obitelj ne zna zašto je uzeo tablete, ali pretpostavljaju se da je želio eksperimentirati.

"Gunner je imao cijeli život pred sobom. Imao je želje i ciljeve. Htio je postati tata. Jedan krivi izbor, jedna glupa pogreška sve mu je uzela", napisala je Nishnick.

Upozorila je kako s drogama nema eksperimentiranja, već je sve pitanje života ili smrti. Nada se da će svojom pričom pomoći roditeljima da na vrijeme prepoznaju opasnost.

droge

predoziranje

newsletter

Prijavite se na Newsletter