TKO SU NAJMUDRIJE ŽENE ZODIJAKA?

Jarac uvijek donosi dobre odluke, Bik je vrhunski ljubavni savjetnik, a Vodenjaci imaju jednu nevjerojatnu osobinu


100posto
09.08.2019.08:00
Jarac uvijek donosi dobre odluke, Bik je vrhunski ljubavni savjetnik, a Vodenjaci imaju jednu nevjerojatnu osobinu
Profimedia

sažeto

Astrolozi smatraju da mudrost do neke mjere dolazi u paketu s određenim znakovima zodijaka


100posto
09.08.2019.08:00

Prema jednoj od definicija mudrost je vrlina ljudskog uma koju karakterizira duboko znanje, uvid i sposobnost prosuđivanja. Mudrost donosi unutrašnji mir iz kojeg se odluke donose ispravno i lako. Iako može biti rezultat iskustva, nekim ljudima je pomalo urođena. Ipak, postoje i osobe koje, bez obzira što im život donese, teško da će  ikada postati mudre. 

Astrolozi pak smatraju da mudrost do neke mjere dolazi u paketu s određenim znakovima zodijaka, a evo koji je imaju najviše:

Jarac

Ozbiljni, smireni i razboriti jarčevi, često su fokusirani na materijalno. Ove karakterne osobine i vrline žene rođene u znaku Jarca čine najmudrijim predstavnicama ljepšeg spola. One su suzdržane, postupaju savjesno i donose dobre odluke.

Svoje karijere i veze žene Jarci nikada ne grade na brzinu. One smireno prihvaćaju sudbinu, no dalje racionalno upravljaju s onim što su od nje dobili. Na kraju od života dobiju sve što žele.

Vodenjak

Žena Vodenjek je zanimljiva, drugačija i na neki način fascinantna, a poseduje i prirodnu mudrost. Predstavnice ovog horoskopskog znaka imaju svoje pomalo neobičnu perspektivu, ali je ne nameću drugima i ne tvrde da su uvijek u pravu. Ako to nije mudrost, onda što jest?

Ne prepiru se oko sitnica i ne pokušavaju promijeniti svog partnera. Život prihvaćaju kakav jest.

iStock

Djevica

Žene rođene u ovom zemljanom znaku život prihvaćaju racionalno i takve su im i odluke. Vrlo su razumne i strpljive osobe. Nekim životnim situacijama često pristupaju kao promatrači. Zahvaljujući tome puno toga vide i razumiju.

Žena Djevica mudra je smirena te zna kontrolirati svoje emocije. Iako je veoma snažna zna kako djeolovati nježno i ženstveno.

Bik

Ako vam stvarno zatreba mudar savjet o vezama, obratite se ženi Biku. Ona će svoje iskustvo i znanje rado podijeliti s drugima. Bikovi posjeduju unutrašnji mir i dobrotu, a svoju toplinu velikodušno daruju svojoj okolini.

Žena Bik može biti muza svom muškarcu jer će uvijek podržavati njegove ambicije i biti pouzdan oslonac u porodičnom životu.

Ovan

Žene Ovnovi su vrlo odgovorne i smatraju da drže život u svojim rukama. One strpljivo i visoko uzdignute glave primaju sve teškoće koje im sudbina nametne. Žene rođene u ovom znaku rado pomažu i brinu se o drugima.

Vole upoznavati svijet, čitati i imaju puno hobija, a to su sve dobri izvori iz kojih se može crpiti životna mudrost.

žene

horoskop

astrologija

zodijak

mudrost

newsletter

Prijavite se na Newsletter