Strastveno se seksali pa je njemu 'pukao' penis

'Jako je natekao, mislio sam da će se rasprsnuti. Definitivno moramo biti nježniji i pažljiviji u budućnosti jer si ne mogu priuštiti da mi se ovako nešto ponovi'


100posto
01.02.2019.18:00
'Jako je natekao, mislio sam da će se rasprsnuti. Definitivno moramo biti nježniji i pažljiviji u budućnosti jer si ne mogu priuštiti da mi se ovako nešto ponovi'
Facebook

sažeto

Dok je on na krevetu jaukao od strašnih bolova, djevojka je zvala hitnu


100posto
01.02.2019.18:00

Seana Marsdena i Louise Gray iz Velike Britanije divlje vođenje ljubavi odvelo je u bolnicu. Njihov seks dva dana prije Božića naglo se pretvorilo u horor kad mu je usred akcije penis 'pukao'.

Spolovilo mu je čudno skliznuo i čuo je kako je nešto 'kvrcnulo'. Ubrzo mu je spolni organ jako natekao, do veličine boce za vino.

Kasnije je ispričao da je mislio da će se rasprsnuti. Dok je on na krevetu jaukao od strašnih bolova, djevojka je zvala hitnu.

U bolnici Royal Shrewsbury su mu najprije dali dozu morfija, a onda procijenili štetu.

Potom su ga prebacili u operacijsku dvoranu gdje su mu kirurzi uspjeli spasiti muškost. Zakrpali su oštećene mišiće i razderanu sluznicu mokraćne cijevi.

Nakon zahvata su ga poslali kući s privremenim kateterom za izbacivanje mokraće iz tijela i penisom zamotanim u zavoj sa plastičnom štapićem koji osigurava ispravljanje mišića. Zabranili su mu seks najmanje mjesec dana. 

Strastveni par nije se mogao suzdržati pa su se seksali već nakon tri tjedna dok mu je spolovilo još bilo bolno i puno modrica. Imao je sreću da je sve dobro prošlo.

Kazali su kasnije da nisu navikli biti toliko u celibatu jer su se prije nezgode seksali svaki dan.

"Definitivno moramo biti nježniji i pažljiviji u budućnosti jer si ne mogu priuštiti da mi se ovako nešto ponovi. Bojim se da bi zbog frakture mogao biti neplodan, a želio bi jednog dana imati djecu", rekao je za Daily Mail.

Koje tri poze su najopasnije za frakturu penisa?

Penis najlakše puca kada sklizne tijekom penetracije i naglo udari u stidnu kost ili međicu. Ponekad i prepucij popuca, ali i ako su muškarci previše divlji tijekom odnosa ili ako preagresivno masturbiraju. 

Liječnici su otkrili tri poze kod kojih je šansa za frakturu penisa najveća. U studiji objavljenoj u časopisu International Journal of Impotence Research analizirali su položaje tijekom seksa i došli do određenih zaključaka.

iStock

Otkrili su da je tzv. doggy poza (pseća poza) najopasnija - čak 41 posto slučajeva frakture penisa dogodilo se tijekom te poze. Na drugom mjestu je tzv. misionarski položaj kod kojeg je do loma penisa došlo u 25 posto slučajeva dok je na trećem mjestu poza u kojoj je žena na muškarcu.

Istraživači su, također, primijetili kako su ozljede kod doggy poze i misionarske vrlo slične i vrlo su ozbiljne, dok lomovi tijekom seksa u kojem je žena na muškarcu nisu toliko teški, piše The Sun.

fraktura penisa

spolni organ

divlji seks

newsletter

Prijavite se na Newsletter