Ovako izgleda tijelo od pola milijuna dolara

Izgledala je kao prosječna djevojka, a onda je dala silno bogastvo na plastične operacije da bi bila sličnija Kim Kardashian


100posto
29.05.2019.08:35
Izgledala je kao prosječna djevojka, a onda je dala silno bogastvo na plastične operacije da bi bila sličnija Kim Kardashian
Instagram

sažeto

Brazilska manekenka se toliko 'navukla' na plastične operacije da je na kraju završila na rubu smrti


100posto
29.05.2019.08:35

Jennifer Pamplona (27), manekenka iz Brazila, potrošila je preko pola milijuna dolara kako bi ličila na Kim Kardashian. Napravila je preko 30 estetskih zahvata na licu i tijelu te promijenila svaki deo tijela, a posebni naglasak je stavila na stražnjicu.

Podvrgla se posebnoj tehnici podizanja guze pod nazivom "paukova mreža" prilikom koje se u tijelo ubacuje na stotine iglica koje stimuliraju proizvodnju kolagena kako bi se mišići zategli, a koža bila nježna i glatka.

Lani je mlada žena bila na rubu smrti jer joj je silikon u grudima eksplodirao, što ju je, zabrinulo i sada pokušava prestati s daljnim zahvatima.

Samo prošle godine Jennifer je po drugi put operirala nos, izvadila je filere iz obraza i napravila face lift.

Svojedobno je izjavila da je jako zadovoljna, iako nekad pomisli da je bilo pametnije da je spomenuti novac čuvala na bankovnom računu. Ne imitira Kim samo fizički. I ona želi biti uspješna poslovna žena pa je nedavno izdala svoju liniju parfema te čokoladica.

Kim Kardashian

estetska kirurgija

silikoni

estetske korekcije

Jennifer Pamplona

ovisnost o plastičnim operacijama

newsletter

Prijavite se na Newsletter