za desetu godišnjicu braka otišli su u bordel

'Isprobali smo seks u troje s prostitutkom. Bilo je to moje prvo iskustvo van društvenih normi osmišljeno samo za moj užitak i za mene kao ženu vrlo osnažujuće'


Daniel Radman
09.11.2019.20:00
'Isprobali smo seks u troje s prostitutkom. Bilo je to moje prvo iskustvo van društvenih normi osmišljeno samo za moj užitak i za mene kao ženu vrlo osnažujuće'
Profimedia

sažeto

U većina 'trojaca' žene ispunjavaju maštarije svojim supruzima, ovo je posve drukčija priča


Daniel Radman
09.11.2019.20:00

Deseta godišnjica braka važna je obljetnica za sve parove, tim više što je zadnjih godina mnogi i ne dočekaju. Stoga je većina obilježava na poseban način, a najčešći izbor u tom slučaju pada na 'drugi medeni mjesec'.

Za Amerikance to obično znači put na Havaje ili u Las Vegas, a za ovu drugu opciju se odlučio se i par čiju je intrigantnu priču otkrila 'bolja polovica' za ženski web-magazin 'shesaid'.

Suprug je bio između nevjerice i oduševljenja

iStock

Ona je, naime, odlučila iznenaditi supruga odlaskom u bordel. Obljetnicu su trebali proslaviiti u društvu prostitutke. Ne treba naglašavati koliko je suprug bio iznenađen. Očekivao je da će put u Vegas biti uživanje u koncertima i dugim vožnjama autocestama Nevade, no supruga je imala opakiji plan. Kad ga je iznijela, njegova prva reakcija, kaže, bila je između nevjerice i oduševljenja.

O seksu u troje su već razmišljali, no nije ih privlačila zamisao da u njihov odnos uključe još jednu osobu. U Las Vegasu je prostitucija legalna pa im je to bilo savršeno mjesto za eksperiment.

"Većina 'trojaca' o kojima sam čitala odnosili su se na žene koje svojim supruzima žele ispuniti tu maštariju, no ovo je meni čak i više značilo nego njemu. U mladosti sam bila povučena i nesamopouzdana, nisam svoje tijelo voljela dovoljno da bih se upustila u fazu eksperimentiranja u seksu. Suprug i ja smo počeli hodati u našim 20-ima, i bio je jedina osoba s kojom sam spavala. No, kroz našu desetogodišnju vezu moje samopouzdanje i moja seksualnost su procvjetali. Sada sam se željela zabaviti."

Profesionalka je bila savršeni vodič za vanbračno iskustvo

iStock

Upravo je ona počela istraživati tamošnje bordele. Iako ljudi često imaju podijeljena mišljenja oko prostitucije, supruga nije u tome vidjela nešto nužno degradirajuće za žene. Osjećala je da bi upravo profesionalka bila savršeni vodič za njihovo prvo vanbračno iskustvo seksa.

No, čak i kad su slijetali u Vegas, i dalje nije bila sigurna je li to riječ samo o maštariji ili će svoju želju ipak pretočiti u stvarnost. Ionako su, naglasila je, 'profitirali' tjednima prije puta.

"Smijali smo se, zezali jedno drugo i imali odličan seks, puno odličnog seksa, baš zato što smo otvoreno govorili o isprobavanju nečeg novog."

Seks nije bio ono najvažnije

Odlazak u bordel odgađali su do zadnjeg dana njihovog boravka u Vegasu. Onda su prelomili. Oboje su smatrali da im seks u troje može ponuditi puno zabave, a bili su uvjereni, sve i ako nešto pođe po zlu, kako mogu nastaviti dalje kao da se ništa nije dogodilo.

"Duboko sam uzdahnula, razmijenili smo poglede i ušetali unutra. Bordel je imao dva ulaza – s jedne je bio hotel, drugi je bio 'poslovni'. Klijenti bi ulazili kroz bar, a prostitutke bi onda čavrljale s njima uz piće ili jelo. Ako bi postojao obostran interes, 'pregovori' bi se nastavili u privatnim odajama."

"Odlučili smo ići polako. Rezervirali smo sobu za tu noć i popili nekoliko pića pored bazena, ali ne previše jer htjeli smo biti trijezni za ovo iskustvo. Razgovarali smo s nekoliko dama, a onda neko vrijeme proveli nasamo, kako bi provjerili što zaista mislimo i malo plivali. Poslije smo se vratili i razgovarali sa ženom s kojom smo se osjećali posebno ugodno. Kad se 'trojac' napokon dogodio, sam čin seksa nije bilo ono najvažnije", istaknula je. "Kao par potvrdili smo da možemo razgovarati o svemu pa čak i o 'neugodnim' temama. Osim toga, ponovo smo otkrili da seks ne moramo doživljavati tako ozbiljno te da može biti neobavezna zabava."

Muž nije rekao nikome, a ona...

Profimedia

"Za mene je to bilo daleko dublje iskustvo. Ženska požuda je tako čvrsto kontrolirana da čak i slobodoumnije žene kao što sam ja često stigmatiziraju ono što bi trebale ili ne bi trebale željeti. Često upadamo u tu zamku da želimo ispuniti očekivanja našeg partnera, bez obzira na ono što su naše želje. Seks u troje je bilo moje prvo iskustvo bilo osmišljeno isključivo za moj užitak i van svih društvenih normi, što je bilo veoma osnažujuće."

Godinu i pol poslije puta u Vegas, kaže, njezin muž se nije pohvalio nikome. S duge strane, ona se baš i nije mogla suzdržavati da to ne podijeli s drugima. Ispričala je svojoj sestri, prijateljicama, a čak i susjedi nakon pokoje čaše vina previše.

"Bile su iznenađene, ali ni jedna nije negativno reagirala. Mnoge od njih su mi priznale da ih zanima nešto slično, a ja se nadam da će se zbog onoga što sam im ispričala osjećati ugodnije i biti hrabrije u izražavanju svojih želja, ma kakve one bile."

brak

Ispovijest

Las Vegas

bordel

seks u troje

eksperiment

trojac

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter