Stravična ispovijest prostitutke

Imala sam samo 11 kada su me drogirali i prvi puta grupno silovali. Do moje 18. silovalo me više od 500 muškaraca, a policija nije učinila ništa


100posto
09.10.2019.10:25
Imala sam samo 11 kada su me drogirali i prvi puta grupno silovali. Do moje 18. silovalo me  više od 500 muškaraca, a policija nije učinila ništa
Getty Images

sažeto

Engleski grad Telford ima najvišu stopu seksualnog zlostavljanja djece u zemlji, a otkriveno je da banda podvodi maloljetnice još od 70-ih 


100posto
09.10.2019.10:25

Razmjeri seksualnog skandala u engleskom gradu Telfordu iz dana u dan postaju sve veći. Nakon što je 2013. nekolicina pripadnika bande osuđena zbog podvođenja, silovanja i seksualnog zlostavljanja maloljetnica, istraživački tim Sunday Mirrora lani je otkrio kako problem bande koja organizira maloljetničku prostituciju u gradu postoji još od 70-ih te da je njihovih žrtava bilo barem 1.000, a neke od njih su silovane, mučene i ubijene.

O traumama koje je proživjela kao maloljetnica u Telfordu za the Sun je nedavno progovorila 40-godišnja prostitutka Jennifer koja je žrtva bande postala kao 11-godišnjakinja. Od njene 11. godine do 18. silovalo ju je više od 500 muškaraca.

Grupna silovanja

Najprije ju je, kada je imala samo 11, drogirao i silovao stariji rođak dječaka s kojim je tada bila u vezi. Nakon silovanja, doveo j svoje prijatelje koji su je još jednom grupno silovali, ispričala je britanskim medijima ono što je rekla i policiji. Nakon toga, svake noći ju je silovalo više od desetak muškaraca i tako sve do njene 18. što je na njoj ostavilo neizlječivu traumu.

Pixabay

"Mislila sam da me samo smrt može spasiti. Bila sam u policiji, a tamo mi nisu htjeli pomoći. Život mi je bio pakao, osjećala sam se napušteno i usamljeno", rekla je.

Kada se nakon prvih silovanja s 14 godina pokušala vratiti u školu, rekli su joj da ne dolazi jer je previše popustila da bi nastavila sa školovanjem. Kako se nitko nije pozabavio razlozima njenih izostanaka, zlostavljanje se nastavilo. Brigu o njoj preuzeo je jedan stariji muškarac koji ju je podvodio nepoznatim muškarcima.

Istraga se nastavlja 

"Zaključavao me u stanu sa željeznim rešetkama. Katkad bih tamo bila zatvorena po tri, četiri dana. Policija nije poduzela ništa iako su znali da sam oteta", ispričala je Jennifer koja je danas svjedok u ponovljenoj istrazi protiv telfordskih monstruma.

Telford, miroljubivi gradić koji ima nešto manje od 170.000 stanovnika ima najvišu stopu seksualnih zločina nad djecom u Velikoj Britaniji. U serijama suđenja koja su održana 2013. sedmorica muškaraca osuđena su na dugogodišnje zatvorske kazne zbog organizacije maloljetničke prostitucije, no anonim dojavama mediji i policija su doznali da najgori među silovateljima uopće nisu bili među osuđenima, već i dalje slobodno šeću Telfordom.

Istraga se nastavlja, a lokalne vlasti pozivaju sve koji imaju bilo kakve informacije o događajima, da se jave u najbližu policijsku postaju.

silovanje

maloljetnička prostitucija

Telford

newsletter

Prijavite se na Newsletter