Ovo je najluđi posao stoljeća

Ima li kandidata? Možete zaraditi 126 tisuća kuna ako pomognete milijunašu koji radi zamku i testira zaručnicu


Valerija Bebek
20.09.2019.14:00
Ima li kandidata? Možete zaraditi 126 tisuća kuna ako pomognete milijunašu koji radi zamku i testira zaručnicu
Profimedia

sažeto

Traži se mlad, zgodan i poduzetan kanididat koji će pokušati zavesti zaručnicu poslodavca, kako bi otkrio njene namjere


Valerija Bebek
20.09.2019.14:00

Da se u oglasima za posao svašta traži i svašta nađe znamo već neko vrijeme. A najnovija potraga izvješena na međunarodnoj internetskoj stranici više liči na scenarij holivudskog filma, nego na stvaran život.

Jedan milijunaš baš ovih ovih dana traži nekog kome bi platio malo bogatstvo da testira lojalnost žena koja bi mu uskoro trebala postati supruga. Pod 'neobični poslovi' obično se nađu zadaci poput davanja hrane pandama, život na pustom otoku, čuvanje maca, putovanje i bloganje o tome, eventualno čuvanje nečije luksuzne nekretnine, ali ovim javnim oglasom ljestvica je upravo podignuta.

Prema luksuznom servisu koji služi za traženje i pružanje roba i usluga za milijunaše Hush Hush jedan njihov korisnik traži mamca kojem je zadatak zavesti njegovu zaručnicu. Koji je cilj ove igrice? Pitanje je hoće li se dama uloviti i otkriti 'svoje prave namjere'.

Zaručnici se odjednom žuri

"Njegova logika je vrlo jednostavna - već su ga nekoliko puta izigrali zbog njegova novca, budući da se zaručio sa svojom djevojkom, postao je i jako zabrinut da i ova veza ide u tom smjeru", stoji u oglasu na stranici.

"Odbila je prijedlog za predbračni ugovor, a budući da su se zaručili nedavno, postala je sve revnija u namjeri da sklope brak, iako ne postoji razlog zašto bi požurivali vjenčanje".

Profimedia

Jasno nam je, svi ponekad imamo problema s povjerenjem, ali ako sumnjate da vam je partnerica totalna sponzoruša, možda je ovako razrađena zamka potpuno nepotrebna. Ali onda... gdje je tu zabava? Što mi uopće znamo pa nismo mi milijunaši...

Ako nemate pametnijeg posla, treba vam lova i mislite da imate ono što je potrebno za testiranje potencijalne preljubnice kriteriji koje je milijunaš postavio su: Budite mladi komad u dobroj formi. Imajte dlake na licu. Ponašajte se uvjerljivo kao bogataš. 

Da je milijunaš biti lako, bio bi to svatko

Uspješnom kandidatu poslodavac će dati luksuzno imanje, sportski auto i fiksni budžet kako bi imao čime obaviti zadatak. A novčana nagrada za odabranog kanidadata je 15.000 funti (oko 126.000 kuna).

Stranica na kojoj je pojavio oglas poznata je po tome da za svoju klijentelu obavlja netipične zadatke. "Ako nešto trebate uvijek ćemo vam pokušati pomoći", kažu iz Hush Hush-a.

Neki od najluđih zahtjeva bili su da jedan milijunaš (koji nikad nije bio na festivalu) nudi 5000 funti nekome tko će mu pomoći da partija na europskim glazbenim festivalima. Još jedan legendarni upit je bio od milijunaša koji je tražio stijenu koju bi pretvorio u obiteljski Mount Rushmore. Po uzoru na isklesana lica američkih predsjednika, on bi htio tako uklesati lica njegove obitelji.

oglas za posao

milijunaš

neobičan posao

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter