Video: Malo vožen, kao nov

I Batman bi si ga ponovno kupio! Prodaje se polovni Batmobil, a ovo je jedna od najboljih replika do sad, cijena prava sitnica


100posto
12.10.2019.15:00
I Batman bi si ga ponovno kupio! Prodaje se polovni Batmobil, a ovo je jedna od najboljih replika do sad, cijena prava sitnica
Profimedia

sažeto

Intirgantan oglas na stranici za prodaju rabljenih automobila oduševit će sve ljubitelje stripa i filmskog serijala o 'čovjeku šišmišu'


100posto
12.10.2019.15:00

Ljubitelji stripova, filmova i najviše ljubitelji crnog viteza, Ninje, čovjeka šišmiša doći će na svoje nakon što vide ovaj oglas. S vremena na vrijeme u stvarnom svijetu pojavi se vjerodostojna replika onoga što označava 'bat' u Batmanu, riječ je o autu! Jer svi znamo, cure vole auto!

Ako ste oduvijek željeli takvu moćnu, niskopodnu, crnu pilu, i imate nešto novca viška, ovo je sretna vijest za vas upravo se prodaje polovni Batmobil od 502 konjske snage, a prešao je svega 120 kilometara.

Auto.ru

Auto.ru

Na ruskoj stranici za prodaju polovnih automobila Auto.ru aktualan je oglas u kojem se nudi sjajna replika Batmobila, koji se pojavljuje u filmu Zacka Snydera 'Batman protiv Supermana'.

Dodatna oprema da se smrzneš

Imena "Batmobile 2018 I" izgrađen je za moskovski Fast Boom Pro prošle godine nakon čega su ga prilično štedjeli i nisu vozili.

Pokreće ga petero-litarski benzinski motor, snage 502 konja. Pogon mu je isključivo na stražnje kotače, ima automatski mjenjač - jeste li vidjeli da Batman stišće kvačilo i mijenja iz druge u treću dok se bori protiv najvećih zlikovaca?

Auto.ru

Auto.ru

Auto.ru

Batmobil koji čeka novog vlasnika opremljen je odvojivim upravljačem, električnim vratima koja se otvaraju prema gore te blindiranim staklima. Ako ste se pitali u svom budućem Batmobilu imate i termokamere za noćni vid, sa mogućnošću zoomiranja 255 puta, ima laserski nišan i imitacija mitraljeza sprijeda koji simuliraju pucnjavu.

I oni manje bitni dijelovi opreme uključuju: sportska sjedala, ambijentalno unutarnje osvjetljenje, Aux i USB priključak, a obložen je i Alcantara materijalom, satelitsku navigaciju, Android, Bluetooth, servo upravljač i pristup bez ključa, također ima i klima uređaj te bi-xenon svjetla.

Cijena je prava sitnica, 55 milijuna ruskih rublji, odnosno nešto više od pet milijuna i 700 tisuća kuna, ako ga dovezete iz Rusije sigurno nećete proći nezapaženo kad idete autom u kupovinu po svom kvartu.

oglas

Batman

batmobil

newsletter

Prijavite se na Newsletter