Bilo mi je prvi put

Hrvati otvoreno o gubitku nevinosti: Rastezao je s tim k'o sa žvakom. Malo me boljelo, kap-dvije krvi. Gotovo. Ništa spektakularno


100posto
15.03.2019.14:00
Hrvati otvoreno o gubitku nevinosti: Rastezao je s tim k'o sa žvakom. Malo me boljelo, kap-dvije krvi. Gotovo. Ništa spektakularno
iStock

sažeto

Nisu, nažalost, svi imali sreću da im prvo seksualno iskustvo ostane u lijepom sjećanju


100posto
15.03.2019.14:00

Prva su iskustva poprilično upečatljiva, osobito kad su u pitanju seksualni odnosi. Jasno, tad nam je to svima nekako ostvarenje nedosanjanog sna i konačni ritual kojim iz djetinjstva prelazimo u odraslu dob. Nisu, nažalost, svi imali sreću da im prvi put ostane u lijepom sjećanju.

U pričama koji slijedi Hrvati su se prisjetili trenutaka koji su ih obilježili za čitav život.

Toni

Eto, ja sam, kao veći gubitnik, nevinost izgubio sa 23 godine i 8 mjeseci i 13 dana. Već sam pomislio da nikad neću.

iStock

Doduše, trebao sam sa 18 prvi put, ali sam se nadao da ću ipak naići na neku koja će mi se sviđati.

Zapravo sam se sam sebi čudio, govorio sam u sebi – vidi, ja je*em, ne mogu vjerovati, a to se baš događa.

Prvi put sam poljubio curu sa 17 i pol godina. 

Znači, zakasnio sam nekoliko godina, kao, uostalom, u svemu u životu tako da je to očekivano. Život mi se krivo posložio, skroz krivo.

Ivana

Smiješan i bizaran događaj. Bile su mi skoro pune 22, kada sam zaključila da se čudo neće desiti i da Kevina Costnera ili Mel Gibsona ipak neću upoznat negdje na Rivi. Riješila sam da to obavim s čovjekom iz naroda.

Izaberem si najmuževnijeg i najopakijeg tipa iz lokalne krčme, dam mu signal da hoću krenut s njim, on u deliriju sreće, niš mu, naravno, nisam govorila o svojoj nevinosti.

Bila sam bomba, vjerojatno nije ni pretpostavljao da sam što jesam, mislila sam iznenadit će se ugodno. Kad ono, nakon mjesec natezanja, završimo mi u krevetu, mene uopće nije boljelo - nije bilo ni krvi i bilo je dobro, mada ne i nešto za past u nesvijest. 

Moja muškarčina uopće nije primijetio da sam nevina, nisam mogla vjerovati.

Moju uskost je prokomentirao s dobra s misleći da je to posljedica prirodne građe, a ja mu onda nisam htjela ni reći, iz inata. Koji luzer.

Slaven

Bilo je to kad sam navršio 19 i bilo mi je žao.

Bila je to ekipa od nas petero koji smo se dogovorili da moramo prije 18 to obaviti i normalno nitko do onda nije jer sve cure koje su bile naše godište su to htjele s nekim starijim frajerima. A mlađe je trebalo nagovarati i nagovarati. 

Ja nisam imao problema s tim jer je i moja cura baš htjela to, ali drugi su koliko sam čuo više manje sve iskoristili i bilo je tu puno problema oko toga. 

Žao mi je bilo jer sam ubrzo nakon toga krenuo na faks i tamo sam našao drugu s kojom mi je bilo puno bolje jer nismo to radili zbog toga jer smo se osjećali da bi morali nego zbog, tako rečeno, ljubavi. A cura s kojom sam prije bio je zato ostala dosta povrijeđena. 

Tak da, cure, pamet u glavu.

Ivan

Imao sam 20, a cura premalo! 

Bila je zabava u susjednom selu i možda sam tad bio najpijaniji u životu. Ona mi se činila nekako trjeznijom. 

Ja onakav pijan šetam okolo pozdravljam ljude i vidim nju i naizgled mi se svidi i pitam ju hoćemo se ići ljubit! 

Bilo mi je čudno što je pristala. Čak je se i sama bacila na oralno, što mi je bilo još čudnije. 

Od hladnoće i pijanstva nisam previše ni osjećao. Ali sam znao da je to - to jer se toliko derala da ju je pola susjedstva čulo! 

Krvi više nego na kolinju! Nešto grozno!

Tihana

Dogodilo se to sa 17, nakon 6 mjeseci veze. Neizmjerno sam ga voljela ili sam tad barem tako mislila.  

Nije uopće bilo romantično kako sam balava kakva sam tada bila htjela da bude. Bilo je na parkiralištu moje gimnazije, na spuštenom suvozačevom sjedalu njegovog auta. 

Boljelo je k'o sam vrag, a on je bio zekonja jer je prije toga apstinirao dobrih 8 mjeseci.

Mislim da se njega pitalo da bi svršio čim sam sisu izvadila. Još i sad se sjećam da je na radiju svirala 'Morska vila'.

Kad smo završili, privio me uz sebe i dugo me mazio. Milovao po kosi i licu i ljubio. 

Nismo više zajedno, ali te 3 godine s njim su bile prepune svakakvih novotarija u seksu i seksualni život nam nikada nije bio na mrtvoj točki niti je bio dosadan.

Iako je u globalu ispao totalni kreten, nije mi žao što je prvi puta bilo s njim. Ipak je bio moja prva velika ljubav. 

Stjepan

Čekajući vlak, zagrebački kolodvor, upoznam curu i ono klasično upoznavanje i blabla. Krenemo u potragu za kafićem da popijemo nešto pošto imamo 2 sata čekanja. Išli smo na isti vlak.

Pošto ni jedno ni drugo nismo poznavali Zagreb, a bilo je 10 sati uvečer, nismo ništa našli osim kolodvorskog lokala, a tu nam se nije dalo pa smo tako završili na klupi pored perona.

Andreja Trpčić

Ubrzo nije bila samo priča... Cura je imala 25, a ja 20 i tad sam shvatio koji sam lažov bio sam sebi.

Ono k'o fol čekao sam pravu ljubav da bi uradio to čarobno prvi put, a istina je bila da sam bio stidljiv i da sam propuštao priliku za prilikom zbog toga, a uživao u tome da me drugi vide kao mangupa koji mijenja curke. 

Uglavnom cura je znala znanje, nisam se ni snašao, a već je otkopčavala moje hlače. Bila je u širokoj suknji i samo je skinula gaćice i tutnula ih u torbicu, a onda me zajahala.

Taj osjećaj nikad neću zaboravit. Potrajalo je nekih 10-ak minuta, valjda.

Sve u svemu bilo je fenomenalno i kad sam joj na kraju rekao da mi je prvi put nije mi vjerovala.

Marta

Prvi mi je put bilo sa 17. Odlučila ja... Išli smo u neku vikendicu, ali me neka trta uhvatila. 

Kažem ja frendici tajni signal, ako udarim u zid koji dijeli sobe, doleti i ubij boga u njemu. Frendica karatašica, crni pojas.

Mi se uhvatimo nešto maziti, sve pet, ja kao hoću, ali sad je njega trta. Rastezao k'o žvaču. Ništa, nabijem se ja da se riješim agonije.

Malo me boljelo, kap-dvije krvi. Gotovo.

Pričam ja nakon nekog vremena dečku kako sam imala taj dogovor s frendicom, a on poludi. Kaže, ti nisi normalna, lamatala si onim nožurdama svukud, a što da si slučajno lupila po zidu, a ona uleti i iscipelari me ni kriva ni dužna!

Sanja

Bila sam ja s par frendica na skijanju u Italiji. Bile smo sedam dana. 

Ova najfriendica je treći dan pala. Zabila se u drvo i slomila nogu - vanjski prijelom. Otišla je, logično, doma, a mi ostale smo dobile instruktora skijanja. Bio je to neki Talijan, a kako ja dobro govorim jezik, nekako smo se sporazumjeli.   

Preuzeto s Shutterstock

Bio je lijep ko slika. I ništa, učio on nas skijati i ja se s njim zbarila. Bilo me drago da me pipika zgodni frajer.

Kasnije smo otišli kod njega na tulum. Napili smo se. Ove moje frendice završile su s nekim likovima, a mene Talijan odvukao u svoje odaje.

17 godina, instruktor skijanja, prašenje cijele noći.

Karla 

Falilo mi je tri mjeseca do 16 godina i vozila sam se s dečkom koji mi se sviđao. Dva dana prije te vožnje rekla sam mu da ne želim seks bez zaštite. Bila sam sigurna da nije ništa nabavio jer je bio vikend i trgovine nisu radile kao danas po cijele dane tako da sam se iznenadila kad je izvadio prezervativ.

Morala sam držati obećanje, a i stvarno me je sve na njemu uzbuđivalo do ludila.

Trajalo je kratko, ali meni dugo, valjda zbog bola, straha od krvlju umazanog sjedala.

Kad sam došla doma, još nekoliko sati sam ga osjećala unutra. To je bilo prije 15-ak godina, danas smo 10 godina u braku imamo troje djece i seks je fantastičan još uvijek.  

Najčudnije mi je bilo što moj muž uopće nije znao da mi je tada bio prvi niti sam mu ja to rekla.

seks

prvi put

gubitak nevinosti

newsletter

Prijavite se na Newsletter