Ekskluzivno za žene

Emma je pokrenula tajne seksi zabave pod maskama, a ima dva stroga pravila kojih se gosti moraju pridržavati


100posto
10.08.2018.11:00
Emma je pokrenula tajne seksi zabave pod maskama, a ima dva stroga pravila kojih se gosti moraju pridržavati
iStock

sažeto

Killing Kittens već 13 godina organizira tajne zabave u stanovima, dvorcima, kućama na selu od Londona, New Yorka, Pariza, Venecije i Sidneya


100posto
10.08.2018.11:00

Žena koja je na čelu tvrtke 'teške' pet milijuna funti, a bavi se isključivo organizacijom luksuznih zabava za seks otkrila je tajne svog posla. Emma Sayle (40) pokrenula je Killing Kittens 2005. godine, a svoju firmu opisuje kao brend za osnaživanje žena. Koncept im je pružiti siguran prostor ženama kako bi istražile svoju seksualnost.

Zabave koje priređuje su različite, posjećuje ih od 60 do 200 gostiju, a održavaju se i u stanovima, dvorcima, kućama na selu od Londona, New Yorka, Pariza, Venecije i Sidneya. Postoje stroga pravila kojih se svaki gost mora pridržavati - jedno je da svi moraju nositi maske, a najstrože da muškarci ne mogu prvi pristupiti ženama. Emma sebe naziva suprugom, majkom, osloboditeljicom i feministkinjom.

Emma je sve to pokrenula nakon što je shvatila da žene nemaju gdje istraživati svoju seksualnost, a da ih se ne osuđuje. "U to je vrijeme počeo 'Seks i grad', vodilo se mnogo razgovora o ženskoj seksualnoj revoluciji, žene su počele otvoreno govoriti o seksualnom životu. Ali sve to o čemu se pisalo, nije se događalo u društvu", rekla je Emma u razgovoru za Business Insider. Prije toga radila je kao financijski PR te je također vodila neke kompanije.

Emmasayle.com

Ime firme, Killing Kittens, ili jednostavna skraćenica KK ima također zanimljivu priču. "Dolazi od izreke 'Svaki put kad masturbiraš, bog ubije mačića'. To sam čula kada sam bila na Ibizi i ime Killing Kittens (ubijanje mačića) mi nije izlazilo iz glave. Nisam spavala tri dana i konačno sam odlučila da ću tako nazvati", objasnila je Sayle.

Instagram

Na početku su njezini partiji bili maleni, između 30 i 50 ljudi dolazilo bi jednom mjesečno, a glas se širio od 'uha do uha'. "Sve je postalo svojevrstan pokret. Naše članove nazivam KK vojska. Sad imamo zabave širom svijeta, a druženje na internetu je eksplodiralo", ispričala je poduzetnica.

Uz zabave Killing Kittens ima online zajednicu sa chatroomovima i blogom. Da biste postali član morate se registrirati i proći postupak provjere. Traži se slanje slika - kako bi potvrdili da ste stvarna osoba kao i objašnjenje zašto se pristupili stranici, što tražite... Plaća se i članarina od 20 funti (oko 175 kuna). Od gotovo 100.000 članova širom svijeta, više od 70 posto je iz Ujedinjenog Kraljevstva, ostali su iz SAD-a, Australije i Europe. Članstvo čine 50 posto žene, a 50 posto muškarci, tvrdi vlasnica.

 

Kk team ready to rock'n'roll 👯👯 @killingkittens_ #kkberlin

A post shared by Emma Sayle (@emsayle333) on Sep 30, 2017 at 11:44am PDT

Lokacije na kojima se održavaju njezine ekskluzivne seksi zabave variraju od stanova u koje stane 60 ljudi, do dvoraca i seoskih vina sa 150 do 200 gostiju. "Bili smo u New Yorku, Dubaiju, u škotskim dvorcima, vilama u Sidneyu, Veneciji, Parizu. To su sve maskirane zabave, u koktel haljinama, a poslužuju se šampanjac i kokteli, kamenice i slično", tvrdi organizatorica.

Iako je na zabavama miješana ekipa, društvo ne voli da se tamo pojavljuju solo muškarci, sami bez pratnje. "To smanjuje razinu testosterona. Imamo skupine djevojaka koje dođu i plešu uokolo odjevene samo u donje rublje i ne žele raditi ništa drugo. Ovako znaju da im se nitko neće nabacivati i mogu se opustiti", pojasnila je Emma.

 

Fierce ✨✨ #lovesparkles #killingkittens

A post shared by Killing Kittens (@killingkittens_) on Jan 29, 2018 at 3:44pm PST

Svatko tko to želi, može i ima priliku napraviti i više od plesanja u gaćicama, zato postoje 'sobe za igru' opremljene svijećama, krevetima i posebnom glazbom. Ako se netko želi potpuno skinuti ide tamo, a što se dogodi u sobi za igru, ostaje u sobi za igru.

seks

zabava

Killing Kittens

tajne zabave

newsletter

Prijavite se na Newsletter