Video: ovo je jako, jako opasno

Dugo nismo vidjeli ništa gluplje od ovih cura koje na silu žele povećati usne, a nemaju novca za operaciju


100posto
27.09.2019.18:45
Dugo nismo vidjeli ništa gluplje od ovih cura koje na silu žele povećati usne, a nemaju novca za operaciju
iStock

sažeto

Kako bi uštedjele na estetskim operacijama, žene sada posež za super ljepilom


100posto
27.09.2019.18:45

Žene žele biti lijepe pod svaku cijenu. Ovo -cijenu- možda nekad ne znači da žele platiti skupe tretmane, bar ne novcem. Dok e skupe određen iznos, žene koje nemaju dovoljno sredstava služe se raznim trikovima. Optičkim, neoptičkim, troše tonu šminke da prikriju nedostatke, postavljaju slike samo iz jednog te istog kuta, guraju raznorazne umetke u donje rublje i slično.

Međutim jedna je stvar olovkom i ružem iscrtati usta veća od prirodnih, jedina opasnost tu je da izgledate kao klaun, druga je sasvim stvar ugroziti zdravlje. Nije da zagovaramo estetsku kirurgiju i zahvate, ali neke stvari ipak bi trebalo prepustiti stručnjacima. To što je većini pitanje zdravog razuma, nekim djevojkama očito ne dolazi baš do glave.

Pojavio se bizaran trend među, mahom mlađim, ženama koje silno žele povećati svoje usnice. Internetom kruže snimke na kojima djevojke usta povećaju tako da iznad usne na kožu stave super ljepilo i na to mjestu prstom 'pričvrste' usnu. Jedna od njih napisala je kako je riječ o Tik-tok izazovu.

Ovaj recept za punije usne, definitivno je nešto najgluplje i iznimno opasno što je internet iznjedrio. Razdvajanje kože koja je zalijepljena jakim ljepilom ne samo da može biti bolno, nego može i iščupati komad kože i tkiva.

 
 
 
View this post on Instagram

So I did that new tiktok challenge. #tiktok #tiktokchallenge #gluelipchallenge #tiktoklipchallenge #whydididothis #whatwasithinking

A post shared by BoudicaBeauty (@boudica_beauty) on Sep 11, 2019 at 6:20am PDT

ljepota

Internet

trendovi

povećana usta

newsletter

Prijavite se na Newsletter