MOBITEL ĆE VAS ODATI

Držite li mobitel objema rukama dok pišete poruku, najvjerojatnije niste srčana osoba i treba vam partner koji čita misli


Vedrana Sunko
13.08.2019.08:00
Držite li mobitel objema rukama dok pišete poruku, najvjerojatnije niste srčana osoba i treba vam partner koji čita misli
iStock

sažeto

Znanstvenici tvrde da postoje četiri osnovna načina držanja mobitela, a svaki od njih odgovara određenom karakteru


Vedrana Sunko
13.08.2019.08:00

Čudno je, budući ga skoro i ne ispuštamo iz ruke, da mobitel do sada već nije i srasao s našim organizmom, no s druge strane je, čini se, ipak produžetak našeg karaktera. 

Znanstvenici su istraživali kako ljudi drže svoje mobitele i pokazalo se da to direktno odražava neke crte ličnost.

Postoje četiri osnovna načina držanja telefona, a svaki od njih odgovara određenom karakteru.

1. Držite mobitel u jednoj ruci i tipkate palcem

Ako držite mobitel jednom rukom, to govori o vašoj svestranosti. Organizirani ste i disciplinirani, uvijek znate što je za vas dobro, a što nije. Više volite govoriti, nego slušati, ali nećete namjerno nikoga uvrijediti. Znate razlikovati iskrenu ljubav od pretvaranja. Za voljenu osobu ćete učiniti sve.

via GIPHY

2. Držite mobitel objema rukama i tipkate palcem

To pokazuje da želite zaštitu, tražite brigu i pažnju. Ne volite pokazivati osjećaje i zbog toga vaš partner može osjećati nedostatak ljubavi.

 3. Držite mobitel objema rukama i koristite oba palca za biranje

Niste baš srčani, često se brinete i strahujete. Potreban vam je partner koji će vas u potpunosti razumjeti. Kada je uz vas pouzdana osoba, prepuni ste samopouzdanja. Volite svog izabranika svim srcem i lako zaboravljate probleme iz prošlosti.

 4. Držite mobitel jednom rukom i tipkate tekst kažiprstom druge ruke

Vama je svojstveno tiho i uravnoteženo ponašanje. Spremni ste žrtvovati sve za dobrobit drugih. Ne volite gužvu. Takvi ste i u ljubavi, partner je vaša tiha luka. Ne podnosite suze, naročito bliskih ljudi. Voljenima opraštate greške rekordnom brzinom.

istraživanje

mobitel

karakter

Crte ličnosti

newsletter

Prijavite se na Newsletter