VIDEO: Plakala je kad je čula presudu

Djevojka, koja je skoro ubila 16-godišnju prijateljicu kad ju je gurnula s mosta u rijeku s 18 metara visine, ide u zatvor


100posto
28.03.2019.11:40
Djevojka, koja je skoro ubila 16-godišnju prijateljicu kad ju je gurnula s mosta u rijeku s 18 metara visine, ide u zatvor
Facebook

sažeto

Nesretna djevojka završila je u bolnici s pet slomljenih rebara i probijenim plućima. Mislila je da će umrijeti


100posto
28.03.2019.11:40

Taylor Smith (19), koja je na sudu priznala da je 7. kolovoza prošle godine gurnula 16-godišnju prijateljicu s 18 metara visokog mosta iznad slapova na rijeci Lewis u Washingtonu, rasplakala se nakon što je čula presudu. Osuđena je na dva dana zatvora i 38 dana rada za opće dobro, piše Daily Mail

Sudac Darvin Zimmerman je prilikom izricanja presude u srijedu rekao kako bi joj trebalo malo zatvora s obzirom na ozbiljne ozljede koje je zadobila Jordan Holgerson. Taylor je ranije ovog mjeseca priznala krivnju u sklopu nagodbe. 

Podsjetimo, Jordan Holgerson s prijateljima je došla na ideju da skoče u rijeku Lewis, no kada se popela na most se prepala i zaključila da to ipak nije dobra zamisao. Nažalost, s njom se nije složila Taylor, koja je uzela stvar u svoje ruke i gurnula ju s mosta.

Na video snimci se jasno čuje kako tinejdžerica ponavlja da ipak ne želi, što je ona odlučila totalno ignorirati. 

Nesretna djevojka završila je u bolnici s pet slomljenih rebara i probijenim plućima. Na sudu se rekla da se još uvijek bori s fizičkom rehabilitacijom, bolovima, tjeskobom i napadima panike. Kazala je da bila užasnuta, te da je mislila da će umrijeti.

"Danas smo sretni što je živa. Mene i moju obitelj ovo je koštalo puno suza, a da ne govorim o stresu i brizi", rekla je njezina majka Genelle Holgerson.

Taylor Smith se na sudu ispričala Holgerson. Rekla je da je cijelo vrijeme u njezinim mislima i da će nastaviti raditi sve što može kako bi ispravila što je učinila. Rasplakala se kad su joj stavili lisice i izveli je iz sudnice.

nesreća

rijeka Lewis

skok s mosta

Taylor Smith

Jordan Holgerson

newsletter

Prijavite se na Newsletter