Seksualno pomagalo dobilo potpuno novu svrhu

Dijete joj je danima kašljalo, a onda je došla na genijalnu ideju da mu olakša disanje - poslužila se vibratorom!


100posto
16.01.2019.12:10
Dijete joj je danima kašljalo, a onda je došla na genijalnu ideju da mu olakša disanje - poslužila se vibratorom!
Facebook

sažeto

Mnoge bolnice i respiratorni terapeuti sličnu metodu vibracija i lupkanja koriste u tretmanima za otpuštanje sluzi


100posto
16.01.2019.12:10

Majka u Facebook grupi 'Melons and Cuties' objavila je fotografiju svoje bebe u kupaonici punoj pare, a na leđa joj je prislonila vibrator. Iako na prvu slika izgleda sablažnjujuće, njezino objašnjenje je prilično logično.

Cilj joj je bio svojoj djevojčici ublažiti jaki kašalj koju ju je danima mučio te joj olakšati disanje. Kaže da pomaže i da se malena odmah osjećala bolje, prenosi Daily Mail.

Ovu metodu koristim svaki put kada mi dijete ima problema sa kašljem i otežanim disanjem. Para i vibracije na području prsnog koša mogu pomoći u otpuštanju sluzi, a to pomaže da se lakše diše.

"Genijalno! Imajte na umu da mnoge bolnice i respiratorni terapeuti sličnu metodu koriste u tretmanima u bolničkim uvjetima. To je uobičajena praksa", piše u komentaru uz fotografiju. 

I hrvatske majke koje imaju iskustva s djecom s problemima zbog nakupljene sluzi na plućima znaju da se lupkanjem i vibracijama ona odljepljuje s dišnih puteva.

"Dijete mi kašlje četiri tjedna i iskušali smo sve. Ima respiratorni virus. Idem odmah kupiti jedan ako zaista pomaže", napisala je jedna.

"Nježne vibracije pomažu u otpuštanju sluzi i lakšem iskašljavanju što može spriječiti upalu pluća i nastanak drugih problema", komentirala je medicinska djelatnica.

"Upravo sam kupila tri!!! Nemojte to smatrati čudnim samo zato što nemam djecu", našalila se jedna djevojka.

Administrator grupe 'Melons and Cuties' zahvalio je svima na podršci.

"Lijepo je vidjeti kako se majke snalaze i koriste lako dostupne stvari kako bi pomogle svojoj djeci, i nije im neugodno zbog toga. Iako, danima smo se smijali zbog toga".

vibrator

kašalj

šlajm

newsletter

Prijavite se na Newsletter