VIDEO: RAZULARENI BRITANCI NA ZRĆU

Daju otkaz da bi partijali u Hrvatskoj, noćima ne spavaju, a u apartmanima rade lude tulume bez obzira na kućni red


Tomislav Kukec
12.09.2017.10:40
Daju otkaz da bi partijali u Hrvatskoj, noćima ne spavaju, a u apartmanima rade lude tulume bez obzira na kućni red
Dino Ninković

sažeto

Adam je stigao na Sonus festival koji se održavao na Zrću, a došao je s društvom iz grada Coventrya


Tomislav Kukec
12.09.2017.10:40

'Adam nije spavao deset dana', najava je novog BBC-jevog serijala koji prati razularene britanske turiste na ljetovanju u Hrvatskoj, točnije na našoj najpoznatijoj party plaži Zrće u Novalji. 

Britanski turisti i ove su godine preplavili našu obalu te ih se može susresti gotovo na svakom koraku. Dobri su potrošači, zbog čega im lokalno stanovništvo i ugostitelji često opraštaju činjenicu da su jako bučni, neuredni, željni dobrog provoda i često vrlo, vrlo alkoholizirani. BBC u svom atraktivnom serijalu prati upravo takvu grupu turista iz Velike Britanije, koji su u Hrvatsku došli - dobro partijati. 

Serijal sarkastično zastrašujućeg naslova "Britanci dolaze" (The Brits are coming) prikazuje njihovo ljetovanje na Jadranu obilježeno suncem, opuštanjem, te velikim količinama alkohola uz glasnu glazbu i ljepotice. 

Adam, koji se spominje u traileru, u Hrvatsku je stigao na Sonus festival koji se održavao na Zrću, a došao je s društvom iz grada Coventrya. Upravo je izgubio posao zbog partijanja na Ibizi, no to ga nije omelo da nastavi.

"Doslovce smo stalno tulumarili. Ujutro bismo nakon tuluma išli u sobu i napravili after party u sobi, a onda bismo opet išli na plažu", objašnjava svoju jadransku avanturu mladi Britanac koji na videu objašnjava kako mu je vlasnik apartmana rekao da ne smije bučiti nakon 23 sata.

"Sad je tri ujutro", smije se mladi Britanac dok njegovo društvo, sa miksete koju su ponijeli sa sobom, pušta glazbu na najjače.

glazba

turizam

Velika Britanija

party

turisti

Jadran

Zrće

Sonus festival

BBC

Britanci dolaze

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter