Krležina Seksoteka

Da biste se nekome seksualno približili, nije vam potreban Tinder ni Iskrica... Što žena dobiva fotkom vašeg penisa? Apsolutno ništa


100posto
20.07.2019.21:00
Da biste se nekome seksualno približili, nije vam potreban Tinder ni Iskrica... Što žena dobiva fotkom vašeg penisa? Apsolutno ništa
Darko Tomaš / CROPIX

sažeto

Današnja internetska komunikacija donosi nam izbore kakve nismo imali nikad u povijesti. Samo ih treba iskoristiti, piše Marina Krleža


100posto
20.07.2019.21:00

Nedavno me online neki seksoljubac pitao mogu li mu preporučiti hrvatsku web stranicu za cyber seks. Napisala sam mu da takve stranice ne samo da ne koristim, nego da nemam pojma postoje li, pogotovo u Hrvatskoj.

Seksoljubac nije bio svjestan jedne bitne stavke – platforme za cyber seks danas više uopće nisu potrebne. Tu vrstu seksa možete imati pri bilo kakvoj vrsti online komunikacije. Trebate samo na drugoj strani imati osobu koja želi isto što i vi – seksualni užitak. 

Osobno se tako nečeg nikad nisam zapitala jer sam do cyber seksa uvijek dolazila posve spontano, ne birajući previše mjesto ni vrijeme. Nalazila sam naprosto na osobe prikladne seksualne energije jer sam bila na visokoj seksualnoj vibraciji. Ako ste napaljeni i ako seksualno iridirate, privlačit ćete ljude koji u tom trenutku imaju slično iskustvo i afekcije. 

Dok je nekima traženje virtualnog seksualnog užitka normalna stvar, drugi za tako nečim uopće nemaju potrebu jer ih može uzbuditi isključivo ljudski dodir uživo. Treći pak toliko malo znaju o tehnologiji da im je nepojmljivo kako se uopće upustiti u takvo što.

Naravno da za virtualnu seksualnu komunikaciju trebate znati barem ponešto o internetu; ako postoji samo želja, a nema dovoljno znanja, mogli biste se osjećati kao nogometaš bez lopte. Uzalud vam vještine, odlično tijelo i napaljenost ako nemate alat kojim ćete to pokazati nekome. 

Ivan Brezovec

S druge strane, postoje uigrani online igrači prepuni osvajačkih trikova koji su postepeno naučili sve prednosti i mane online igrica pa virtualnu komunikaciju iskorištavaju do krajnjih granica. Takvi šalju lažne fotografije i videe, nude različite novčane ili ine nagrade ako se s njima odvažite ići korak dalje.

Moja vam je preporuka da ne nasjedate na to da se ne biste razočarali i nepotrebno trošili vrijeme.

Ako vas netko zaintrigira dovoljno da biste mu poslali prvu fotografiju ili otišli s njim korak dalje, uvijek vam predlažem telefonski poziv da osjetite vibraciju s druge strane.

Ako je osoba iskrena, osjetit ćete joj to u glasu i bit će vam lakše prepustiti se, čak i ako se ne radi o nečem samo usputnom, pa čak i jednodnevnom. Dugoročno prepuštanje ipak je proces i za to cyber seks naprosto nije dovoljan. 

Nikad nisam imala profil ni na jednom web sajtu za upoznavanje, kamoli seksualnom (osim jednom nakratko zbog zahtjeva svojedobnog sponzora), jer poznanstva lako sklapam uživo ako to želim, a jednako je u virtualnom svijetu putem društvenih mreža. Nikad nisam imala potrebu skrivati se pod lažnim identitetima i profilima kako bih dobila nečiju seksualnu pažnju jer smatram da je seksualna energija najbolja kad je protočna, iskrena i autentična.

Nikad mi nije bila nužda otići negdje online kako bih pod pseudonimom nekoga navela da mi pruži uzbuđenje. Prije ili poslije, ako se nekome istinski želimo seksualno približiti, taj netko ionako će saznati sasvim dovoljno o nama. Barem do te mjere da shvati želi li s nama nešto što bi trajalo ili ne. 

Da biste se nekome seksualno približili, nije vam potreban Tinder ni Iskrica. Potrebna vam je emocija, želja, vlastita strast koju želite prenijeti. Započnite lijepom riječju ili lajkom, ali vibrirajte pozitivom kad to radite.

Budite spremni iskreno dati emociju od koje će se druga strana osjetiti odlično. Ako je osoba za vas, spontano će vam uzvratiti tu istu emociju, želju, strast. Ako nije, najbolje je da tražite dalje. Važno je da ne precijenite svoje mogućnosti jer tada će vam potraga djelovati uzaludno i izgubit ćete vjeru u sebe, a to ne želite. 

iStock

U svemu tome važno je da ne budete predirektni i nekulturni. Slanje dick pica ženi bez da ona to traži, ne preporučuje se. To, na žalost, mnogi muškarci na našim prostorima čine. Što žena dobiva fotkom vašeg penisa bez da vam je pritom čula glas, vidjela lice ili saznala išta o vama? Apsolutno ništa. Za žene je to samo penis bez identiteta. A ženama je identitet važan jer se uz njega osjećaju sigurnije – on dovodi do emocije.

Osim emocije, nekim ženama važniji je izgled, drugima karakter. Također, žena kad nešto želi, uživo ili online, to će vam dati do znanja.

Također je važno da se ne podcijenite. Postoje vrlo sramežljivi muškarci i žene koji se apsolutno nikad prvi ne bi javili nekome tko ih privlači, nego bi samo maštali o njima i tako mjesecima, pa i godinama. U takvim slučajevima preporučujem da radite na sebi i dižete kvalitetu vlastitog života kako biste se, javljanjem toj osobi, osjećali doraslima. Jer vjera u sebe stvara potencijal za bilo kakvu vrstu interakcije, uključujući virtualnu seksualnu. 

I ne zaboravite biti zahvalni na jednoj važnoj stavki. Za razliku od prvotnog ljudskog pisanja pisama, potom telefona, radija i televizije, današnja internetska komunikacija donosi nam izbore kakve nismo imali nikad u povijesti. Time nam donosi i veće mogućnosti seksualnog upoznavanja na svim razinama pa iskoristite to kako najbolje znate. Sretno vam, dragi moji! 

seks

seksualnost

Marina Krleža

Krležina Seksoteka

seksualna edukacija

seksolog

društvo

cyber seks

komunikacija

online komunikacija

newsletter

Prijavite se na Newsletter