Foto: Idealan odmor za PMS

Čokoladna kuća nije san, možete ju rentati, u njoj spavati i usput grickati zidove


Valerija Bebek
21.09.2018.14:00
Čokoladna kuća nije san, možete ju rentati, u njoj spavati i usput grickati zidove
Booking.com

sažeto

U Parizu poznati slastičar izgradio je kolibu od tonu i pol čokolade


Valerija Bebek
21.09.2018.14:00

Čokoladoljupci ne morate umrijeti da biste došli u raj, zahvaljujući jednom servisu za rezervaciju smještaja možete odsjesti u Čokoladnoj kolibi u Parizu. Kao prvo u Parizu je, kao drugo napravljena je od slatkiša, kao treće možete jesti njezine dijelove.

Kuća se neće otopiti na suncu, bez brige. Izgrađena je uz pomoć čokolatara Jean-Luc Decluzeaua koji je upotrijebio tonu i pol čokolade da bi sagradio zidove, krov, kamin, knjižnicu, a ima čak i malo jezerce. I prije nego kažete -karijes- možete odsjesti u ovoj divoti.

Po prvi put Booking.com nudi smještaj u potpuno čokoladnoj kućici u kojoj može prespavati četiri odrasle osobe. 

Booking.com

Koliba je smještena u stakleniku u vrtovima Cité de la Céramique u blizini Pariza. "Nakon check-ina možete razgledati svoj gastro smještaj. Poslije toga idete na radionicu koju vodi sam Jean-Luc Decluzeau na kojoj će vas naučiti kako da sami napravite male personalizirane čokoladne kuće. Možete uživati u doručcima i večerama u prekrasno cvjetnom vrtu", piše u opisu nekretnine.

Ali kao i u svkaoj bajci, mora se dogoditi nešto zlo, tako ova čokoladna kolib aneće biti zauvijek dostupna za boravak, u listopadu će se ov agrađevina veličine 18 metara kvadratnih premjestiti u čokoladni muzej Choco Story.

Za sada nema slobodnih noćenja, ali možete pripaziti na stranicu, ako dodaju još datuma. Može se rezervirati maksimalno dvije noći. A ako ste u Parizu, uvijek možete skoknuti i gricnuti zidove izvana.

Booking.com

Booking.com

turizam

Pariz

čokolada

iznajmljivanje

Booking.com

čokoladna kuća

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter