KAKO HOROSKOPSKI ZNAKOVI SABOTIRAJU VEZE

Bik će vas udaviti pasivnošću, Škorpion nepovjerenjem, a Blizanci i Vaga bi vas mogli šokirati...


Vedrana Sunko
08.06.2019.17:00
Bik će vas udaviti pasivnošću, Škorpion nepovjerenjem, a Blizanci i Vaga bi vas mogli šokirati...
iStock

sažeto

Recite nam koji ste znak, a mi ćemo vam reći kakvi ste u ljubavi


Vedrana Sunko
08.06.2019.17:00

Prije nego se odlučite krenuti u vezu dobro je znati što možete očekivati od horoskopskog znaka ljubljene osobe. Otkrijte na koji način svaki znak u svojim lošim fazama najčešće sabotira vezu i budite spremni za njihova najgora izdanja jer upoznat ćete ih kad-tad.

Ovan

Ovi tvrdoglavci najčešće sabotiraju vezu ili brak s očekivanjima da partner treba živjeti po njihovim pravilima, a s druge strane oni ne planiraju živjeti po ikakvim planovima. Lako izgube strpljenje za nesavršenosti drugih, predbacuju im, a sami počnu vrištati ili se duriti ako čuju kritiku.

Moguće je da ćete čuti negativne i cinične komentare i doživjeti niske udarce. Iznimno su osjetljivi i neka nepromišljena izjava partnera koju su krivo protumačili može im upropastiti dan. Odnos privode kraju i svojim flertanjem te upuštanjem u razne kombinacije s drugima.

Bik

Pasivni bikovi mogu upropastiti ljubavni odnos tako da naprosto dignu ruke od njega, prave se da ih se ništa ne tiče te da  ništa ne moraju poduzimati. Tako daju partneru do znanja kako imaju svoj ponos te je red na njemu da se trudi.

Budući da nemaju velike zahtjeve, smatraju da ih druga strana može lako zadovoljiti, no upravo ta njihova pasivnost također može približiti odnos svome kraju. Najgore je kad se zainate jer su u stanju sprovoditi svoju odluku bez obzira hoće li netko zbog nje patiti. 

Blizanci

Ovaj se znak u odnosima može ponekad ponašati gotovo psihopatski i glumit će objektivnost bez ikakvih osjećaja. Na taj način žele dati do znanja partneru da ga ignoriraju. Često izgleda kao da samo traže što će partner pogriješiti kako bi mu to nabili na nos te pokazali kako su bolji. Imaju veliku potrebu za slobodom, izbjegavat će obaveze kao što je na primjer brak, što dulje mogu, a i općenito će pokušavati držati distancu. Skloni su prevarama, ne samo da si nahrane ego, već pronađu i rezervu.

Rak

Dramatičnost i trošenje živaca na sitnice učinkovit su način na koji pripadnici ovog znaka uništavaju svoje ljubavne odnose. Ako su povrijeđeni, mogu birati riječi koje partnera bodu ravno u srce, mogu ga kažnjavati raznim metodama i čak ne shvatiti kako u tome nisu baš nimalo u redu. Ako uđu u destruktivnu fazu, posve će isključiti partnera te će o njemu govoriti ružno čak i drugim ljudima.

Profimedia

Lav

Pripadnici ovog znaka mogu odnos napraviti toliko važnim i staviti ga pod povećalo analizirajući svaki detalj da to može postati nepodnošljivo. Vole biti zaljubljeni i u ljubavi s nekim, no njihov strah i sumnje u partnera te iščitavanje nepostojećih signala vodi ih u začarani krug u kojem više nitko ili ništa ne može zadovoljiti njihova očekivanja.

Ako kroz dulje razdoblje ne dobivaju dovoljno pažnje, naprosto se odljube te čak počinju i mrziti partnera koji ih je povrijedio.

Djevica

Posao partnera ovog znaka je brinuti i usrećiti je. Zbog toga se može činiti da odnos s njima nije veza, već pravi posao. Najveću štetu i sabotažu veze rade pasivnom agresijom te očekivanjem da im partner čita misli.

Egoistične su i od partnera očekuju da sve podredi njima. Prije raspada će dugo vrijeme zvocati i onda samo zašutjeti, s nadurenim licem i nosom podignutim u nebo.

Vaga

Pripadnici ovog znaka mogu biti iznimno manipulativni, osvetoljubivi i tašti. Kažnjavati će partnera odlaskom u drugi krevet ili izbjegavanjem fizičke intimnosti, a ni prijetnje odlaskom im nisu mrske jer vole raditi dramu. Na taj način stvaraju nesigurnost u partneru i tjeraju ga od sebe.

Škorpion

Jedan od načina na koji pripadnici ovog znaka mogu uništiti vezu ili brak je građenjem nepovjerenja prema partneru. Znaju pretpostaviti da će biti izdani, a argumente pronalaze u sitnim propustima partnera. Ukoliko se osjećaju nesigurno čak i ako ne pronađu dokaze, cijelu će stvar iskonstruirati u svojoj glavi. Potom slijede mučni razgovori i predbacivanja i naposljetku njegova objava da odlazi.

iStock

Strijelac

Najgora stvar kojom pripadnici ovog znaka mogu upropaštavati ljubavne odnose je očekivanje da partner želi i misli baš sve isto što i oni. Najveći im udarac zadaju kompromisi, kojima nisu skloni, a što ih više sklope, to je sigurnije da se u podsvijesti opraštaju od odnosa.

Jarac

Pripadnici ovog znaka mogu biti pretjerano ozbiljni, ambiciozni i kruti. Partner zbog toga može imati osjećaja da ga Jarac promatra kao slabu osobu. Očekuju da svi ispune njihova nebulozna mjerila i ideje o tome kako treba živjeti, pa i voljeti.

Njihova sposobnost da sebe zakinu za neke stvari kako bi dokazali neku tvrdnju ide do granica izdržljivosti, a pred partnera stalno postavljaju nove izazove na kojima se oni trebaju dokazivati.

Vodenjak

Sabotaža ovog znaka je najčešće ignoriranje. Skloni su ponašati se kao da imaju pravo živjeti svoj život te ne polagati partneru račune. Kod njih druga strana često treba nagađati što osjećaju ili o čemu razmišljaju. Odnos lako unište distanciranošću, zbunjujućim ponašanjem i hladnoćom.

Ribe

Jedan dan su divni i krasni, a drugi im dan nema ni traga ni glasa. Njihove je filmove najbolje ni ne pokušavati shvatiti, a najgora mana koja može presuditi braku ili vezi je upravo to njihovo povlačanje u vlastiti svijet kao i nepouzdanost koju zbog toga stvaraju. Vole svoju privatnost, a s nebuloznim zahtjevima, koje su im važni iz potpuno nebitnih razloga, mogu otjerati partnera.

ljubav

horoskop

veze

ljubavne veze

astrologija

sabotaže

newsletter

Prijavite se na Newsletter