Vruće ljeto horoskopskih znakova

Blizanci će pod navalom strasti zaboraviti na partnera, Ribe u tuđim poljupcima bježe od stvarnosti, a jedan znak pravarit će čim dobije priliku


100posto
23.06.2019.17:00
Blizanci će pod navalom strasti zaboraviti na partnera, Ribe u tuđim poljupcima bježe od stvarnosti, a jedan znak pravarit će čim dobije priliku
iStock (ilustracija)

100posto
23.06.2019.17:00

Ljeto je počelo, a visoke temperature i more potiču na ljubavne avanture. Naravno, neki su im horoskopski znakovi skloniji, a neki ni unatoč stalnom partneru neće prezati od prevare.

Evo kakvi su astrološki znakovi po pitanju vjernosti:

OVAN

Lak ste plijen za iskusne zavodnike jer reagirate spontano. Grižnju savjesti prema stalnom partneru osjetite tek kada sve prođe.

BIK

Iako ste teško osvojiva tvrđava, onaj tko se dobro pomuči oko vas, može vas zavesti. Šanse mu rastu, ako je uporan, nježan i obasipa vas poklonima i cvijećem.

BLIZANCI

Vas je lako zavesti, to ionako uvijek priželjkujete jer bez flerta i avanture, život vam nije dovoljno zanimljiv. Čak i onda kada se zaklinjete na vjernost stalnom partneru, velike su šanse da ćete pasti na nečiji šarm u vrućim ljetnim noćima.

RAK

Niste za velike avanture iako se u mašti znate zapaliti za ideju velike ljetne avanture. Uzbuđenje vam većinom naglo splasne čim se sjetite svog dugogodišnjeg partnera kojeg unatoč svemu još uvijek volite.

LAV

Iako ste vrlo temperamentni, ne skrećete tek tako s pravog puta. Da bi vas netko osvojio, mora vam pružiti mnogo više od stalnog partnera. 

DJEVICA

Vi ste tvrd orah koji nije lako slomiti. Vaš urođeni smisao za realnost sprečava vas da uletite u nepromišljenu avanturu. Međutim, i taj vaš stegnuti eros jednom može popustiti.

VAGA

Volite da vas dugo osvajaju i trude se oko vas… Ipak, teško možete odoljeti šarmantom udvaranju. Ako je diskretno i strastveno prepustit ćete se. Ipak, stalnog partnera ni tad ne ispuštate iz vida, a ni iz ruku.

ŠKORPION

U ljubavi igrate na sve ili ništa. I volite kada se netko bori za vas. Ako imalo sumnjate u vjernost svog partnera bez grižnje savjesti ćete se prepustiti privlačnoj simpatiji koja vas guta pogledima.

iStock

STRIJELAC

Kao što riba ne može bez vode, tako ni vi ne možete bez slobode, naročito kada ste zauzeti. Vaš vatreni temperament i topla, erotska priroda, kod mnogih bude želju da vam se približe. Uživate u flertu i avanturama u svako doba godine.

JARAC

Skloni ste avanturama, ali u mašti. Onaj tko vas uspije fascinirati svojim profesionalnim uspjesima i društvenim statusom, ima više šansi da vas osvoji. No više od romanse priželjkujete srodnu dušu.

VODENJAK

Padate na prvi dojam, fizički izgled vam je jako važan. Neobavezne avanture vas privlače jer tako zadržavate osobnu slobodu koja vam je važna. 

RIBE

Vi ne možete živjeti bez ljubavi i pogleda koji su jači od riječi. Avanture su za vas bijeg od surovog svijeta koji vas plaši. Vas može osvojiti samo netko kao vi, kome nikada nije dosta nježnosti i romantike.

seks

horoskop

ljubavne veze

astrologija

flert

ljetne avanture

newsletter

Prijavite se na Newsletter