Između Milojka i Milijane su 53 godine razlike

'Bili smo susjedi pa se znamo oduvijek. Prvo me privukao njegov fizički izgled jer za svoje godine on, realno, odlično izgleda'


100posto
19.03.2019.08:20
'Bili smo susjedi pa se znamo oduvijek. Prvo me privukao njegov fizički izgled jer za svoje godine on, realno, odlično izgleda'
Facebook

sažeto

Neobičan par iz Srbije uskoro planira svadbu, a kažu da žele i djecu


100posto
19.03.2019.08:20

Milojko Božić (74) stariji je od svoje odabranice Milijane Bogdanović (21) pune 53 godine, a zakazali su svadbu u rujnu. O ovom neobičnom paru iz Srbije posljednjih dana bruji cijela regija, a oni kažu da su sretni i da ih za zlobne komentare nije briga, piše Blic.

Kad se Milijana rodila, Milojko je već bio u penziji i preselio se iz Beograda u rodnu Požegu kako bi uživao.

"Prvo me privukao njegov fizički izgled. Ne volim mlade momke, stariji mi se sviđaju oduvijek. Za svoje godine on, realno, odlično izgleda. Ne zanima me tko što misli i priča, Mikana poznajem cijeli život, susjedi smo i ja sam dolazila kod njega da mu se nađem kada je bio bolestan, tada se naša ljubav rodila", rekla je Milijana.

Znaju se od kad je djevojka bila malena. S njenih nepunih 18 godina počeli su se družiti. Njega je privukla njena ljepota i dobrota.

"Malo sam se ja zaljubila pa onda i on. Bilo smo oko godinu dana u vezi. Kada smo šetali zajedno, svi su zagledali, bilo je čudno. Odjeknula je priča kao atomska bomba. Poslije smo prekinuli, ne znam zašto. Nisam se htjela ja javiti, a ni on. Onda se dogodilo da je trebao ići na operaciju srca, ugradnju bajpasa. U tom trenutku nije bilo nikoga uz njega da mu pomogne. Ponudila sam se vrlo rado, bez ikakve obveze, prijateljski, da pospremim kuću, napravim ručak. Ali nisam mogla da izdržim njegovu blizinu, rodila se velika ljubav", dodala je.

Žele djecu, ali još se nisu dogovorili koliko njih. Uskoro planiraju renovirati njegovu staru kuću. Milijana kaže da nije sponzoruša i da u njihovom životu nema traga luksuzu.

Tvrdi da i sama želi zarađivati.

"Završila sam četverogodišnju školu, tehničar sam za zaštitu životne sredine, ali ne tražim posao u struci. Gledam neki butik ili kafić", izjavila je.

100posto bizarno

ljubavna veza

razlika u godinama

newsletter

Prijavite se na Newsletter