VIDEO: Testirao sam svašta, ali najgore je bilo bez aplikacija za seks

Apstinencija je bila toliko strašna da sam u očaju otišao na spoj na slijepo koji je umalo krešao Mile Kekin


Robin Mikulić
28.12.2018.17:00
Apstinencija je bila toliko strašna da sam u očaju otišao na spoj na slijepo koji je umalo krešao Mile Kekin
Damjan Tadic / CROPIX

sažeto

Prisjetio sam se najvećih hitova koje sam ove godine s vama i za vas proživio. Bilo je zanimljivo, malo je reći


Robin Mikulić
28.12.2018.17:00

Ove sam godine radio mnogo, ponajvećma gluposti, ali ne mogu reći da nije bilo zabavno. Kuhao sam zimnicu, opekao se na ajvaru, prošao sito i rešeto kad sam dan proveo na štiklama. Jeo sam u menzama i pučkim kuhinjama, a skočio sam i s padobranom.

Uglavnom, ovo je mali presjek moje godine u Životu.

Život bez aplikacija za seks

Zanima li vas kako izgleda dejtanje u životu jednog sasvim prosječnog hrvatskog homoseksualca i problemi s kojima se u toj avanturi susreće, na pravom ste mjestu. Ove sam godine, naime, kao pravi antimilenijalac odlučio neko vrijeme postojati bez aplikacija za seks.

Ostao sam iznenađen koliko mi je vremena ostalo za slobodne aktivnosti, a otišao sam čak i na dva vrlo različita dejta. Kako je završilo? Više o tome pročitajte OVDJE.

Dan bez struje

Srđan Vrančić / Cropix

Ove sam godine bio poprilično radikalan. Živio sam bez alkohola, mesa, brašna, šećera, otpada i, evidentno, struje. Od svih podviga mislim da mi je taj bio daleko najzahtjevniji. Jer, kad živite bez struje živite i bez telefona i bez interneta i bez muzike.

Osim toga, ako živite u stanu poput moga, u kojem se sve napaja isključivo strujom, onda taj zadatak postaje još zanimljiviji. I da, topla voda? Jesam li se i iz te priče čitav izvukao slobodno provjerite OVDJE.

Tjedan bez glutena

Tjedan dana sam odlučio živjeti prilično radikalno, bez glutena. Nije mi bilo do dijete, ali sam gubitak kilograma očekivao kao dobrodošlu nuspojavu. Mo'š mislit!

Mijesio sam svoj vlastiti kruh, to je bio promašaj, potrošio masu para na meso koje mi je poput najvećem diletantu u kuhinji neslavno zagorjelo. Zapravo, čitav taj tjedan bio je jedan poprilični fijasko, a zanima li vas više o tome kako sam se napatio živeći bez brašna i do kakvih sam korisnih spoznaja došao, više pročitajte OVDJE.

Skok s padobranom

Taj sam dan slomio sebe i ništa više nakon toga nije isto. Ne bojim se više visina, barem ne panično, a što je još važnije, lakše se otvaram ljudima. Problemi su mi manji, promijeni se čovjeku ipak perspektiva. Prioriteti su mi u jačem fokusu. Nisam više tjeskoban, a kad me tjeskoba i napadne, jednostavno pred zatvorene oči prizovem sve one slike i osjećaje koje sam imao prilike doživjeti s Grgom i njegovim timom. „I, što kažeš“, pita me kad je sve gotovo. „Kad možemo opet?“

Od te ljetne subote, kad zatvorim oči, pod sobom imam zadarski arhipelag s jedne strane, Velebit s druge, dok preda mnom zalazi sunce. Apsolutna sloboda i nepregledna sreća, a skočio sam samo jednom. Zamislite sad da skačete svaki dan između četiri i osam puta, koliko se put dečki iz ADV-a prosječno dnevno strmoglave iz aviona.

Zanima li vas pak kako je to točno izgledalo, pročitajte to elaboriranije OVDJE.

Rat spolova

Kad je kolegica s posla jednom, silom nerazjašnjivih prilika, prespavala kod mene, ostao sam osupnut koliko je potrošila samo na esencijalne stvari koje joj trebaju da bi ujutro izašla iz kuće. Ruku na srce, nije neka influencerica koja nosi tonu šminke. Ili se meni tako barem činilo.

U šali sam izračunao koliko mene mjesečno košta moja kozmetika i tako smo došli do ovog 'natjecanja'. Rezultati nisu šokirali samo mene, ali smo kolega snimatelj i ja, barem, naučili zašto ćemo idući put, kad ćemo se družiti s djevojkama, rundu pozvati dvaput.

Žbuka nije zaje*ancija

Nakon što smo zaključili koliko košta biti ženom, učinilo mi se logičnim otići korak dalje. Našminkati se. Trenutačno je to veliki hit naYouTubeu, dečki koji se šminkaju, pa reko zašto ne svijetu pokazati da nije baš svaki peder za to.

Proces nanošenja žbuke trajao je satima, lice me je svrbjelo kao da sam pao u koprive. Od toga je jedino gore bilo skidanje. Oči su me pekle još dva dana nakon toga.

Dan na visokoj peti

Nakon samo jednog radnog dana u štiklama, a doista sam obišao sve što za vrijeme radnog vremena i inače obilazim, zaključio sam da su štikle najveća ikad izumljena glupost. Noge su me počele boljeti već prvih sat vremena, a nisam ni hodao. Stepenice su horor za sebe, kukovi ispadaju nakon par koraka. Cirkulacija? Nula bodova. Najgora je ipak ravnoteža.

Uostalom, zašto ne biste pogledali video i usput provjerili i reakcije ljudi na lika u štiklama?

Adventure Driven Vacations

život bez seksa

život bez glutena

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter