Zašto ovo nismo znali?

Ako imate prišt i ne možete ga pokriti, ne očajavajte ovo je savršen i besplatan način, malo oduran doduše


100posto
13.09.2018.08:00
Ako imate prišt i ne možete ga pokriti, ne očajavajte ovo je savršen i besplatan način, malo oduran doduše
Profimedia

sažeto

Teško ćete prišt ili više njih pokriti običnim korektorom, zato je ovaj beauty trik zlata vrijedan


100posto
13.09.2018.08:00

Prištići, tko ih nije imao, ne zna što su muke. Pogotovo kad đubre iskoči prije nekog bitnog dana i događaja. Pokrivanje brežuljka, aliena, Quasimodove grbe na čelu/nosu/obrazu/dekolteu može biti frustrirajuć i uzaludan posao. Prije nego padnete u histeriju prožetu očajem možda ipak možete spasiti stvar i uspješno pokriti prišt. Probajte se poslužiti ovim (lagano odurnim) beauty trikom. No, budući da je malo što odurnije od gnojnog prišta, nemate što izgubiti.

Običan korektor i tonirana krema ili puder neće dugo izdržati, natefterit ćete pola proizvoda na taj jedan dio lica, a mali smrad opet će ubrzo proviriti svojom ružom glavom. Tako da na kraju izgledate i flekavo i prištavo. Dakle, treba vam nešto puno gušće - znate one nakupine koje se skupljaju na čepu, navojima vaše podloge i tubi korektora? Nemojte se sad zgaditi na to, ili još gore, obrisati. Jer upravo su ti lagano osušeni ostaci savršeni za prikrivanje prištića.

Profimedia

To polu-osušeno čudo jako je dobro iz više razloga. Potpuno iste je nijanse kao i podloga, zato ne trebate druge i dodatne proizvode.

Tekstura tih ostataka je gušća i ljepljivija nego običan korektor tako da jednom kad se zalijepi na prišt, teško da će dolje. Formula podloge je uglavnom više mat, nego svjetlucajući korektori, koji su savršeni za prikrivanje tamnih krugova ispod očiju.

Jutarnje šminkanje je brže, jer su ''novi korektor'' i podloga iste nijanse. Štedite običan korektor za podočnjake. I da, potpuno je besplatno.

ljepota

šminka

prištići

korektor

newsletter

Prijavite se na Newsletter