u zagrebu

Supruga Dalibora Matanića od izbijanja afere po prvi put snimljena u javnosti, teško biste je na prvu prepoznali!

 Damjan Tadić/Cropix

Dugo zataškavani slučaj zlostavljanja Dalibora Matanić napokon je dospio u javnost, javile su se i druge njegove žrtve, a redatelj se oglasio na svom Facebook profilu gdje je priznao da je uznemiravao kolegice, a to je činio, kako kaže, pod utjecajem droge i alkohola.

Od kad je izbila afera Helena Minić Matanić, supruga Dalibora Matanića povukla se iz javnosti, a danas su je fotoreporteri snimili u Zagrebu, na Trešnjevci.

Matanić je gotovo deset godina u braku s glumicom Helenom Minić Matanić. Vjenčali su se 6. prosinca 2014. nakon šest mjeseci veze u crkvi Sv. Foške blizu Vodnjana, a u braku su dobili troje djece.

Helena i Dalibor zaljubili su se radeći na predstavi "Thelma & Louise", a nakon 6 mjeseci veze stali su pred oltar.

Osim u zemljama gdje je Matanić dobro poznato ime, njegov slučaj počeli su pratiti i mediji iz zapadnih država, a prvi među njima bio je AFP čiju su vijest potom prenijeli i drugi.

Između ostalog, AFP navodi da je Matanić u Hrvatskoj poznat kao zagovornik ženskih prava, a u ostatku vijesti prenose njegovu izjavu kao i druge informacije koje su se nakon toga pojavile u drugim medijima.

image
Damjan Tadić/Cropix
image
Damjan Tadic/Cropix
image
Damjan Tadic/Cropix
image
Damjan Tadic/Cropix
image
Damjan Tadic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 00:46