OPASAN POSAO

VIDEO Neviđena drama u šoping centru, sirena usred nastupa zapela repom i skoro se utopila

Njena kolegica kaže da sirene obično koriste dvije vrste repa za performanse, rep od tkanine i rep od silikona
 Twitter/

Posjetitelje trgovačkog centra Randburg u Južnoj Africi u subotu su svjedočili skorom utapanju sirene Gabriele Green-Thompson Kay koja je izvodila podvodni show za djecu kad joj se zaglavio rep. Mahala je publici i slala poljupce, a u idućem se trenutku borila kako bi izašla na površinu i udahnula, piše The Sun.

Uspaničena mlada žena primijenila je tehniku spašavanja nazvanu odbacivanje repa te se na kraju uspjela izmigoljiti iz kostima. Kad se oslobodila, Gabriela je očajnički plivala prema vrhu spremnika s vodom i bila vidno potresena zbog proživljenog. Snimka urona iz noćne more podijeljena je na TikToku gdje je skupila 4,2 milijuna pregleda i 142 tisuće lajkova.

Gabriela je snimku podijelila i na svom Facebook profilu gdje je objasnila da su kao profesionalci obučeni da otpuste rep u opasnoj situaciji.

- Nažalost, zapeo mi je rep i nisam se mogla odvojiti, ali sam točno znala što trebam učiniti kako bih ostala sigurna.

Njena kolegica kaže da sirene obično koriste dvije vrste repa za performanse, rep od tkanine i rep od silikona. One od tkanine smatra sigurnijima jer su silikonski kao druga koža, kako navodi, pa je potrebno više vremena da se iz njih oslobode.

- Samo zato što netko zna plivati, nosi rep sirene i tvrdi da ima certifikat, ne znači da je siguran za nastup, kaže sirena Cara Neo.

Gledatelji zastrašujuće snimke također su podijelili svoja mišljenja. Dok jedni smatraju da je sirena postupila neprofesionalno i uzrokovala djeci psihičku traumu, drugi smatraju da treba biti zahvalna što je preživjela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 04:21