PODIGNUTA OPTUŽNICA

VIDEO: 'BUDALETINO, ČEKA TE ZATVOR!' Pogledajte nevjerojatan trenutak kada se pijani muškarac zabio u jahtu

 
 screenshot Facebook

Muškarac iz Michigana optužen je za vožnju u pijanom stanju, pri čemu se zabio u plovilo jednog pada na jezeru St. Clair u Kanadi prošlog vikenda.

Optužnica je podignuta u Michiganu nakon što je jedan navodno iznimno pijani mornar odlučio svoj maleni crveni čamac iskoristiti kao oružje protiv broda jednog umirovljenog para krajem lipnja.

Vidjevši da će se nešto dogoditi na jezeru St. Clair, jedna je žena počela snimati upravo u vrijeme kad je 39-godišnji Timothy Kennedy počeo kružiti oko njihovog broda, opasno mu se približivši.

Kennedy je zatim udario u taj brod, no srećom je skliznuo s podnožja broda. Na snimci se vidi kako je još neko vrijeme nakon udarca kružio oko broda, uzvikujući više nerazumljivih riječi, a čak je mahao i ženi koja je sve snimala, a onda je otišao svojim putem.

Na snimci se čulo i kako je ta žena koja ga je snimala vikala 'Ići ćeš u zatvor, budalo!'

Snimka je objavljena na društvenim mrežama, nakon čega je ubrzo postala viralna. Pogledana je čak 710.000 puta.

Zakoni o plovidbi u Michiganu zabranjuju vožnju bilo kakvog plovila na način da to nepotrebno ometa sigurnu plovidbu drugih plovila na tom putu.

Nedugo nakon svega, Kennedy je uhićen zbog vožnje u pijanom stanju i namjernog oštećenja tuđe imovine.

Vlasnici oštećenog plovila željeli su ostati anonimni kako ih Kennedy ne bi kasnije potražio s ciljem osvete, javljaju lokalni mediji.

Iako se na video snimci ne vidi što je moglo prouzročiti taj incident, neki kažu da je za sve možda kriv val. S obzirom na to da je Kennedyjevo plovilo puno manje od onoog koje je oštetio, val kojeg je moglo stvoriti neko veće vozilo u blizini mogao je biti dovoljno snažan da Kennedy izgubi kontrolu.

Kennedy je nakon uhićenja pušten uz jamčevinu od 5.000 dolara, a na sud se mora ratiti 15. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:13